Ez miez? Hogy tudom leszedni? Hogy keletkezik?
Figyelt kérdés
Fogaimon néhány helyen vannak ilyen kis barna csíkok vagy nem is tudom minek nevezhetném. Korábban leszedtem de aztán valahogy mégis visszajött. köszi a válaszokat előre is.2010. aug. 6. 01:04
1/12 anonim válasza:
Nem kötekedni akarok,de a fogmosás rendszeres(legalább 2x naponta,reggel és este minimum)?Sok cukros ételt/italt fogyasztasz?Mióta van ez így?Fogorvosnak nem akarod megmutatni?
3/12 anonim válasza:
cola, tea, kv, cigi miatti elszineződés, fogorvos vagy fogtechnikus letudja szedni
4/12 A kérdező kommentje:
nem dohányzom, se kóla,kávé,tea egyiket sem iszom. viszont elmarad az esti fogmosás néha. lehet ez miatt?
2010. aug. 6. 10:35
5/12 A kérdező kommentje:
szóval nem fogyasztok cukros ételt,italt, és kb már kis korom óta van ez. Amikor sokat mosom akkor lejön valamennyi de aztán újra vissza jön. szerintetek menjek el fogorvoshoz és ő leszedi? Mennyibe kerülne?
2010. aug. 6. 10:38
7/12 A kérdező kommentje:
értem, köszi szépen a válaszokat.
2010. aug. 6. 14:22
8/12 anonim válasza:
az egyik ismerősömnek is ilyenje van, neki azt mondta az orvos h fogkő.
9/12 A kérdező kommentje:
és azt le lehet szedni sima fogmosással?? mit használjak? köszi a választ előre is
2010. aug. 7. 01:37
10/12 anonim válasza:
fogkövet nem tudod leszedni akár mit is csinálsz csak a fogorvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!