Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire ennyire...

Miért vagyok ennyire ennyire ilyen?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen fogadom el ha bármi is nem stimmel a külsőmmel

Elsősorban a bőrömmel kínlódom rengeteget ha van egy nagyobb pattanások pl akkor már az egész nap rossz és ezt már reggel besorolom ahogy a tükörbe nézek. Sminkelni nem szoktam (max korrektor a bőrre) de a szemöldökömet mindig egy kicsit kitöltöm formázom és ha valami is nem úgy sikerül milire pontosan, akkor az egész nap otthoni mamuszos hálóköntösös csoszogós nap és fésülködni sincs kedvem akkor csak összefogom valahogy.

De utálom már magamban ezt hogy a napom előre elítélem egy pattanás egy megcsúszott szemöldök stb miatt

És már rájöttem hogy tényleg ez befolyásolja mert néhanapján amikor minden jó és jól nézek ki akkor tényleg minden jó és nagyon jól érzem magam a bőrömben, essen az eső vagy fújjon a szél..

Valaki van hasonló cipőben?

16 / l

2020. aug. 30. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jól értem hogy ha lesz egy pattanásod vagy elrontod a szemöldököd nem mész be suliba?

Ez azért nem normális!

2020. aug. 30. 09:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Elsőnek

Hát hogyha durva akkor be sem.megyek de ugye muszáj és olyankor az arcomat takargartva ülök és duzzogok

És tudom hogy nem normális de ezért írtam ki hogy mit tehetnék?

2020. aug. 30. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg kelj kicsit korábban, és akkor nem kell sietned, ha mondjuk elrontod a szemöldöködet, van időd kijavítani. Pattanással meg egy olyan igazán magas fedésű korrektor csodát művel, én ezt használom: [link]

De persze a drogériákban is találsz ilyesmit.

2020. aug. 30. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ez valamilyen szinten természetes.Én idősebb vagyok nálad, de előfordul, hogy nagyobb pattanás nő az arcomra, vagy nem úgy áll a hajam ahogy azt én elképzeltem és bizony sokszor el tudja szontyolítani az ember hangulatát. Pont most nőtt a fejemre egy mert napolajjal sikerült bekennem az arcom a strandon. Nekem akkor az szokott egy kicsit segíteni, hogy másban próbálom visszahozni a jókedvem. Pld aznap felveszek egy különösen csinos ruhát, vagy szuperül besütöm a hajam. Általában segíteni szokott :)Senki sem tökéletes, ne hagyd hagyd hogy külsőségek visszahúzzák a hangulatod.
2020. aug. 31. 17:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!