Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az orrkarika meg divat napjain...

Az orrkarika meg divat napjainkban?

Figyelt kérdés
Egyszer mar volt orrpiercingem, de begyulladt, kivettem, es benott a helye. Maradt ott egy sotet folt.Mostanaban gondolkodok megint, hogy ujra meg kene probalnom. De 2 dologtol tartok. Az egyik, hogy rondan nezne e ki, ha a sotet foltot lyukasztatnam e at megint (a jobb oldala az orromnak) a masik meg, hogy divat e ez meg manapsag? Nekem ezek a szolid kis sarga karikak tetszenek.Nem a 2 orrlyukam koze gondoltam, hanem csak a jobb oldalra. Es melyik az a fem ami tuti nem irrital?
2020. aug. 26. 23:39
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem szép, ne azzal foglalkozz, divat-e. Ha jól áll neked, akkor is jól áll, ha minden második ember hordja.
2020. aug. 27. 00:42
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Arany az biztos, hogy nem fog irritálni, csak kérdezz rá mivel ötvözik, mert a kísérő anyag lehet necces
2020. aug. 27. 01:04
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
Sosem volt divat.
2020. aug. 27. 09:06
 4/7 anonim válasza:
63%
Pont, hogy most lett újra divat. Rengeteg embernek van már
2020. aug. 27. 12:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Olyat lehet csinalni, hogy viszek sajat arany karikat, es azt tegyek be elsonek?
2020. aug. 27. 17:12
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

Elvileg az orvosi acél nem irritálja, a gyógyuláshoz az ajánlott. Nem biztis, hogy szivesen betesznek hozott ékszert, és jobb nem karikával szúrni, az egyenes szárú ékszerrel könnyebben gyógyul. De kb két hét és ki tudod cserélni.

Szerintem az orrkarika még mindig jól néz ki, divattól függetlenül, bár én lecseréltem az enyémet septumra.

2020. aug. 27. 23:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Ha jol ertem, akkor karikat nem is fognak legeloszor betenni? Mikor eloszor volt lyukasztva az orrol, nekem pisztollyal csinaltak. Gondoltam, hogy ha piercingeshez megyek, ott akar karikat is betesznek elsore.

Azert is elonyosebb nekem a karika, mert az egyeneset folyton kikaptam. Legtobbszor a torulkozobe akadt bele. Szerintel azert is gyulladt be, en meg tul sokaig hagytam ugy benne, mert tudtam, hogy ha kiveszem azonnal osszeforr. Igy is lett, maradt egy fekete folt meg ott vekonyabb a bor. De gindolom a szalonban majd elmondjak, hogy oda lehet e.

Ez a septum dolog nem nekem valo, tul fiusnak talalom. A bal karom es a jobb labszaram ki van varrva, de probalom a noies vonalat kovetni. Masokon tetszik, csak hozzam nem illik.

2020. aug. 28. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!