Legjobb önbarnító a müllerben vagy a dmben? Van doveos és niveás testápolóm de szeretnék ennél barnább lenni.
A napozás káros de az hogy bőrszínmódosító krémet kensz magadra az annyira egészséges. Főleg müllereset mikor pont nem arról híresek hogy betartják az egészségügyi előírásokat...
A napozás nem káros, csak mértékkel kell csinálni.
Napi 10 perc, nem 3 óráig 11-14ig
És ha már itt tartunk, miért a nyár végén akarsz magadra kenni ilyen egészségtelen önbarnítót?
Itt volt egész augusztus, miért nem mentél ki napozni?
Fehér bőrű vagyok, de amit írtam az első válaszomban, azokat alkalmaztam és csak a legelső napozáskor égtem le, utána semmi, csak barnultam és nagyon szép színem lett így nyár végére.
Így nyár végén ne kenj magadra ilyen dolgot.
Írod, hogy a napozás káros. Akkor az önbarnító mi? Egészséges? Az egy mesterségesen, vegyszerekből előállított kemikália. Ez pont, hogy jobban károsítja a bőrt, mint a mértékkel való napozás!
Mostmár nem tudok mit tenni.
És az én döntésem hogy nappal vagy önbarnítóval károsítom a bőröm.
Csak a kérdésemre várok választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!