Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi gondoltok erről az alakról?

Mi gondoltok erről az alakról?

Figyelt kérdés

[link]

Hogyan jellemeznétek? Szép szerintetek ez az alak? Lécci írjatok meg a nemeteket és a korotokat is! Ismerkedés céljából írt privátokra nem fogok válaszolni, ugyhogy fölösleges is...

Előre köszönöm mindenkinek, aki sz!n egy kis időt a válaszra :)

2020. aug. 21. 11:37
1 2 3 4
 21/37 beatlesleanyzo válasza:
80%

Bár én úgy mondom ezt,mint lány a lánynak, de szerintem ez az alak pont jó. Nyilván, ha felszednél 2-3 kiló, az is jól állna neked, de ne aggódj, így is nagyon csinos vagy ^^

17 L

2020. aug. 21. 12:30
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora plot twist lenne ha kiderülne hogy még korhatáron aluli. A képet elnézve nehéz megítélni, még eléggé benne van az "alkonyzónában" (főleg hogy az arca se látszik).

32/F

2020. aug. 21. 12:33
 23/37 anonim ***** válasza:
21%

Uhh, nekem nagyon bejössz :)

27F

2020. aug. 21. 12:56
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Én vékonynak jellemezném. 30/F
2020. aug. 21. 12:57
 25/37 A kérdező kommentje:

Köszi, jól esett amiket írtatok. A kérdés kikerülésenek oka, hogy evészavarból próbálok gyógyulgatni és asszem akkor senki sem ítélne el és vetne meg, havisszahíznék ilyenre. Nehéz megérteni, tudom, hogy ilyen félelmeim vannak, de ez az egész betegség is nagyon furcsa lehet egy kívülállónak, de ez most mindegy is. Köszönöm, hogy írtatok! :)

Annak, aki pedig azt kommentelte, hogy nem vagyok valami okos, kifejtenéd kérlek? Ha arra célzol, akkor a testképzavar nem függ össze az intelligenciával. És aki látszólag önbizalomnövelés képpen kérdez ilyesmit, azt inkább sajnálni kéne, mert akkor valami nem oké nála es küzd maga ellen jó eséllyel :(.

2020. aug. 21. 13:43
 26/37 anonim ***** válasza:
57%
Amúgy ez a jelenlegi alakod, vagy amire szeretnél visszahízni? :)
2020. aug. 21. 13:49
 27/37 A kérdező kommentje:
Ennél most vékonyabb vagyo,k de iagzából oda lenne jó visszahízzak, ahol már van mensim minimum. Itt nem volt már sajnos. Fogalmam sincs az ideális testsúlyomról, de sejtéseim szerint sajnos efelett van valamivel. De remelem, ha elérem, akkor viszont nem fog érdekelni hány kg vagyok, hanem lesz más, amit ennél fontosabbnak tartok majd
2020. aug. 21. 14:03
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg, hogy egészséges legyél :)
2020. aug. 21. 14:07
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
A testképzavarról nem írtál a kérdésben, azért gondolják sokan, hogy egot akarsz itt növelni. Amúgy ezt (vagy akár kicsit többet) elérni és megtartani jó cél szerintem.
2020. aug. 21. 14:16
 30/37 anonim ***** válasza:
84%

Sajnálom :(

Ennél még sokkal többet is felszedhetsz, akkor is csinos lennél :)

Orvosnál voltál a testképzavarral?

2020. aug. 21. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!