Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez gázul néz ki?...

Szerintetek ez gázul néz ki? Vagy ettől mgé használható? Mit gondoltok arról akinek ilyen a táskája?

Figyelt kérdés

Tavaly vettem ezt a hátizsákot. Budmillos.

A kulacstartó szétment valamiért mind két oldalon, így megvartam.

Szerintetek csövesnek néz ki? Nagyon látszik?

Most megyek új suliba és nem akarom hogy emiatt piszkálja aki vagy ilyesmi.

[link]

[link]

[link]

2020. aug. 20. 10:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat a kérdésben elírtam: *még
2020. aug. 20. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elèggè látszik. Mondjuk engem pont nem èrdekelne èn nem az emberek ruházata alapján itèlek. De lehet lenne akit zavarna.baz emberek ugyis mindig találnak rajtad valamit
2020. aug. 20. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Távolról nem hiszem, hogy nagyon látszik. Ha netán emiatt piszkálnak akkor jó nagy gyökerek ...
2020. aug. 20. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Rakj rá valami kitűzőt vagy felvarrót, ami tetszik, ha gáznak tartod
2020. aug. 20. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartom gáznak. Sokkal jobb, ha újra próbálod használhatóvá tenni a dolgokat, minthogy kidobd. Ha téged zavar, akkor mehet rá kitűző, de amúgy ezért nem lenne jogos a piszkálódás.
2020. aug. 20. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem elég durván néz ki.
2020. aug. 20. 18:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor így marad, és veszek rá kitűzőket, meg esetleg, szövetmatricát.
2020. aug. 26. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!