Szerintetek ez gázul néz ki? Vagy ettől mgé használható? Mit gondoltok arról akinek ilyen a táskája?
Figyelt kérdés
Tavaly vettem ezt a hátizsákot. Budmillos.
A kulacstartó szétment valamiért mind két oldalon, így megvartam.
Szerintetek csövesnek néz ki? Nagyon látszik?
Most megyek új suliba és nem akarom hogy emiatt piszkálja aki vagy ilyesmi.
2020. aug. 20. 10:18
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat a kérdésben elírtam: *még
2020. aug. 20. 10:19
2/7 anonim válasza:
Elèggè látszik. Mondjuk engem pont nem èrdekelne èn nem az emberek ruházata alapján itèlek. De lehet lenne akit zavarna.baz emberek ugyis mindig találnak rajtad valamit
3/7 anonim válasza:
Távolról nem hiszem, hogy nagyon látszik. Ha netán emiatt piszkálnak akkor jó nagy gyökerek ...
4/7 anonim válasza:
Rakj rá valami kitűzőt vagy felvarrót, ami tetszik, ha gáznak tartod
5/7 anonim válasza:
Én nem tartom gáznak. Sokkal jobb, ha újra próbálod használhatóvá tenni a dolgokat, minthogy kidobd. Ha téged zavar, akkor mehet rá kitűző, de amúgy ezért nem lenne jogos a piszkálódás.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor így marad, és veszek rá kitűzőket, meg esetleg, szövetmatricát.
2020. aug. 26. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!