Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Farmer festésre milyen festéke...

Farmer festésre milyen festéket/márkát ajánlotok ami jó lesz és nem kopik ki ?

Figyelt kérdés
2020. aug. 17. 12:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Akril festéket szoktam az ilyesfajta festős videókban látni. Ez egy drága festék, akár márkás vagy márkátlan. Szerintem az „olcsóbb" drága is jó. Egy idő után pedig biztos köpni fog, ha nem is feltétlen a mosástól, de maga a hordástól is.
2020. aug. 17. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy akril festék legyen
2020. aug. 19. 00:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. aug. 19. 07:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Uni POSCA pen, textil, bőr, muanyag, uveg, keramia igaziból BÁRMIRE lehet vele festeni, és nem is nagyon kopik. Viszont elég drága egy darab 1000 forinttol 3000ig terjed, attól függ milyen nagyságút szeretnél.
2020. aug. 20. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha szépen rajzolsz és erre kiadnál pénzt, a posca penekkel farmerfestésen kívül papírra is csodákat lehet készíteni. Nagyon jó minőségűek. Csak tényleg drágák, főleg, hogy pl. egy fehérből/feketéből sokkal többet használ az ember.
2020. aug. 20. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Na ja, drágának drága de ha belegondolsz egy jó minőségű akril is tubusokként 1000 vagy több persze ml től is függ. (4es vagyok)
2020. aug. 20. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!