Akiknek ilyen íves szemöldökük van, azoknak alapból úgy nő, vagy ennyire lehet formázni? (Kép lent, hogy milyenre gondolok.)
Nekem tök egyenes szemöldököm van, különösebben semmit nem szoktam vele csinálni, mert se nem vékony, se nem vastag, a színe is megfelelő szerintem. De mostanában azt látom, hogy minden csajnak ilyen tök íves a szemöldöke. Szerintem nekem alapból nem is olyan vastag, hogy ilyenre meg lehessen csinálni mint a képeken, egyszerűen nincs annyi formázható vastagsága. Ezért érdekel, hogy másnak tényleg ilyen formájú, vagy hogy csinálják?
Kozmetikus olyan szép ívet rak bele hogy csuhalja senkinek nem no így a szemöldöke kiszedeti ami nem oda illő illetve formára csipkedik szemoldokcsipesszel
Ha vkinek sok és dús akkor ilyen vékony szemöldök gyantat is használnak majd utánna csipesszel formaznak rajta
Ja és ilyen szemöldök razor is van amivel formázni illetve “borotvalni” lehet tulajdonképp van egy műanyag nyel és azon van egy vékony kis penge de van elektromos is
Csak arra kell odafigyelni hogy ne hogy megcsuszon a kezed mert akkor eléggé érdekes szemoldokod lesz
De amúgy dúsabb szemoldokot lehet jól formazni akinek alig van az max rajzoltat vagy tetovált
De amúgy ricinus olajjal békéned attól nőni fog a szemöldökod illetve szempilla noveszto is
Ricinus olajat kapsz a patikában meg a drogériákban pl dm
Vékonyan este kell bekenni és olyan 1-2 hónap múlva lesz meg a hatása sajnos ezek nem 1 percről a másikra hoz változást de nem egy drága dologról van szo nem art kipróbálni :)
Ami az alsó képen van, azt plasztikai sebész csinálja ilyenre, talán szálbehúzással.
Pont ma volt ez téma a plasztikai csopiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!