Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem tudom elfogadni magam?

Miért nem tudom elfogadni magam?

Figyelt kérdés
Annyira utálom magam, hogy már a szorongásnál tartok. Egyszerűen hányingerem támad ha tükörbe nézek....Az orromnak hányinger alakja van az arcformám sem tetszik a szám is csúnya és az összhatás botrány. Az alakomért nem panaszkodok mert arra tudok edzeni meg koplalni. Viszont az arcomat csak plasztikáztatni tudom. A körülöttem lévő lányok láttán pedig elszorul a torkom a sírástól. Vagyishát amennyire tudom megpróbálom visszatartani...Nem értem én miért nem lehetek egy Ariana Grande vagy Kylie Jenner. Amióta az eszemet tudom soha nem ejtettem ki a számon, higy egész jól nézek ki vagy most kitettem magamért.Hülye vagyok amiért azt gondolom hogy azért néz meg pár srác vagy akarnak oda jönni mert ismerkedni akarnak, vagy szépnek tartanak. Van valaki aki ugyígy érez?

2020. aug. 11. 18:27
 1/4 anonim válasza:
69%

Én most kezdek kimászni ebből a helyzetből van pár javaslatom de aztvinkább privben írnám le

16/F

2020. aug. 11. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Az önbizalomhiány, és önértékelési zavar elég gyakori kamasz korban. Ugyanakkor én azt javaslom tégy azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben. A sport pl. bizonyítottan segít.

Amúgy hidd el, bárhogy is nézel ki, majd egyszer jön egy pasas, és ő lesz neked a szőke herceg fehér lovon. Nem mondom, hogy teljesen korrigálni tudja majd az önbizalmad, de ha egy olyan személytől kapod a pozitív visszajelzéseket és bókokat, akit a legjobban szeretsz a világon, hinni fogsz neki.

Ezen kívül ajánlom az önbizalom tréningeket, tényleg hatásosak.

2020. aug. 11. 18:48
 3/4 anonim válasza:

Én is ezzel küzdöm.

Ha szeretnél valakivel beszélgetni, aki ugyan így érez,nyugodtan írj.

2020. aug. 17. 15:48
 4/4 krisztina2418 válasza:

Szia én nagyon nagyon sokáig hasonló cipőben jártam mint te minden reggel mikor fel ébredtem arra vágytam hogy egy új gyönyörű arccal keljek annyira utáltam az arcom.es a testem. De el kezdtem az agykontrollt videokat hallgatam

És rá jöttem hogy én is vagyok olyan szép mint bárki sőt szebb is testben és lélekben is. Hidd el ha másokhoz akarod hasonlítani magad az csak lelkileg felöröl .hidd el személyes tapasztalat. A legfontosabb hogy talald meg a belső és külső értékeiket amiket kincsként őrizzges magadban, és amik fejlesztésével fejleszted az önértékelésedet. Így mások véleménye és kritikája is lepereg majd rólad

2020. aug. 31. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!