Nyelv piercing alsó részén miért van fehér váladék?
Figyelt kérdés
Tegnap csinaltattam a nyelv PC-m és a nyelvem alatti golyó körül van ilyen fehér trutyi amit csak kézzel tudok le kaparni úgymond.. Nyilván nem kapargatom de ki próbáltam és ha hozzá érek le jön.. Mitől van ez? Normális? Mit csináljak? El muilik? 19/L2020. aug. 6. 20:08
1/6 anonim válasza:
Igen, normális. Öblögess rendszeres, ahogy kell, idő után el fog múlni.
2/6 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem is volt rajta. Gyógyulással az is elmúlt, szép lett a piercingem meg a nyelvem is.
3/6 A kérdező kommentje:
Mennyi nap után tudtál vele enni? :/
2020. aug. 7. 19:59
4/6 anonim válasza:
Szúrás napján semmit, utána lévő napon banánt és tojásos nokedlit ettem, illetve langyos levesnek a levét. Másik nap már kenyérbelet, erősen főtt zöldség és hús is jött.
A duzzanat 1-2 hét alatt szép lassan ment le, én phlogosollal öblögettem minden evés után és minden cigi után, illetve felkeléskor és lefekvés előtt.
5/6 anonim válasza:
Egy-két nap után. 2 hét alatt begyógyult.
6/6 A kérdező kommentje:
Piros pici hólyagok lettem az alsó golyó körül!!! A piercinges nem válaszol nem veszi fel a telefont, mit csináljak? Én glycosepttel oblogettem eddig bár azért nem minden evés után mert nem volt rá lehetőség stb de vízzel mindig át oblogettem a szám pl a munka helyemen. De ezek a hólyagok nagyon fájnak
2020. aug. 9. 16:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!