Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14 évesen piercing?

14 évesen piercing?

Figyelt kérdés

Tudtok olyan helyet (westenden kívűl) ahol 14 évesen szülői jelenlétben szuratnak piercinget?

Septum , orr karika piercing lenne

2020. aug. 2. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen valószínűleg sehol sem fogják megcsinálni még így sem, 16 éves kortól szokták vállalni szülői beleegyezéssel.

Esetleg nála érdeklődj, 5 évvel ezelőtt még bevállalt engem 16 alatt szülői jelenléttel, és ő valóban profi (problémamentesen gyógyult minden piercingem, amit ő szúrt és a mai napig megvannak).

[link]

2020. aug. 2. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Miért akarnál 14 évesen ilyesmit? Gyerek vagy, éld a gyerekkorod. Hidd el, enélkül is fel fogsz nőnni, ugyanúgy, ahogy mindenki más. Ne nézd, hogy most ez a nagy trend és milyen menő. Mert nem az.
2020. aug. 3. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Corvin Ink. Én 14 évesen ott csináltattam hélix pc-t, de orr-t is csinálnak. Kell egy papír, hogy anyud engedélyezi, vagy eljön veled és megcsináltathatod. Sok sikert!
2020. aug. 10. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!