Miért mindig a kék, zöld szem a szép?
Figyelt kérdés
A barna már nem is lehet az ?? :/2010. aug. 3. 15:55
11/15 anonim válasza:
12/15 anonim válasza:
nekem zöld szemem van és sokan mondják h szép, ezért elhiszem hogy az. páromnak az enyémnél világosabb zölt, és megvadulok a tekintetétől..:) de szerintem a barna szem is szép, feltéve ha az illető arca is szép hozzá, és nem sminkelni előnytelenül.
13/15 anonim válasza:
bocsi, előző vagyok, kicsit elgépeltem: *zöld, *sminkeli
14/15 anonim válasza:
Nekem a sötét barna/fekete szemű pasik jönnek be! :D Nekem is ilyen színű a szemem van :D Sztem sokkal szebb mint a kék vagy a zöld! Barátságosabb szexibb a sötétebb szem!
15/15 anonim válasza:
Most akkor én leszek a gonosz boszi, és azt mondom, hogy van, akinek jól áll, de sok van, akinek nem. Szerintem nem csinos és unalmas, és elég ritka, hogy valakinek tényleg elragadó csokibarna, sötétbarna szemszíne legyen. Viszont... hiába mondják, hogy a zöld szem gyönyörű, az is csak akkor az, ha nem keveredik valami más színnel; és nyugi, én már olyat is hallottam, hogy valakinek elege van a kékből, olyan sok van belőle. :D Ritka a szép barna, csakúgy, mint a szép zöld, vagy kék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!