Melyik a legjobb női parfüm?
Figyelt kérdés
Ajándékba szeretnék venni, valami nagyon jó illatú, különleges parfümöt.2007. dec. 15. 16:43
1/19 anonim válasza:
Ez annyira egyedi ízlés dolga, hogy lehetetlenség megválaszolni igazából!
Nekem a legjobb illat, már vagy 8 éve Naomi Campbell Exult-ja. Van benne jázmin és narancs, s engem evvel le lehet venni a lábamról.
2/19 anonim válasza:
Ami nálam a favorit az Celen Dion NOtes,de abból a rózsaszínes dobozú.(Eddig még minden pasit levett a lábáról:))
3/19 anonim válasza:
Nekem a Celinde Dion Belong a kedvenc, anyukámnak Naomi Campbell az eredeti barna dobozú. Sajnos mind a kettő nagyon drága parfüm, de ez mutatja, hogy nem pacsuli:) Egyébként nem rossz Gabriella Sabatini temperature vagy Cindy Crawford feket dobozú.
4/19 anonim válasza:
Ha klasszikus dögös-édes-romantikus megfelel, Estée Laudertől a Pleasures vagy Lancome-tól a Miracle. Mmmmm...
5/19 anonim válasza:
Az én kedvencem: Naomi Campbell: Cat deluxe At night. Isteni illata van! :)
6/19 anonim válasza:
Perceive és Passion Dance (AVON)
én imádom mindkét illatot
7/19 anonim válasza:
J.Lo : Still
NAgyon kellemes, nem nehez illat. Kicsi viragocska...
8/19 anonim válasza:
A parfumoket arúsito uzletekben vannak probaflakonok.Ott kell kiprobalni,hogy a borodon melyik illat a legkellemeseb.Ugyan az az illat egy baratnod boren teljesen maskepp reagal mint esetleg a Tieden. A tesztert legjobb az utoérre fujni vagy cseppenteni,majd egy kicsit varni,hogyan reagal a borod,es utana,hogy tetszi-e az illat.
Ebben sajnos nem lehet tanacsot adni igy uzenet formajaban.
9/19 anonim válasza:
Nekem a Lacoste - Touch of pink a kedvencem. Annyira finom illata van, olyan édes, de mégis dögös. :)
10/19 anonim válasza:
Nekem a Sankai es a Pur Blanka a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!