Kövér vagyok? Ilyen paraméterek alapján mit gondoltok?
Figyelt kérdés
170 centi
73 kiló
Mell: 93 cm
Derék: 80 cm
Csípő: 91 cm
Comb: 61 cm
16/l
A hasam nagyon hájas, a csípőmnél extra széles vagyok, minden odagyült.
2020. júl. 23. 21:06
1/11 anonim válasza:
szerintem ez még nem a kövér kategória...én személy szerint kifejezetten vonzónak találom ha van egy kis pocakja egy csajnak.. persze ezt nem arra értem amikor látszik rajta hogy egész nap zaba van.
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér, sportolj egy kicsit, hogy formálódj, de amúgy tök rendben vagy.
4/11 anonim válasza:
Bodyvisualizer.com-on egyáltalán nem kövér, a hasadra-deréktájra koncentrálj, faragd le 70-75 centiig, nagyon formás leszel.
5/11 anonim válasza:
16 évesen gyereknek számítasz, és nem kéne ilyenen stresszelned...
6/11 anonim válasza:
Az ilyet azért kép alapján lehet igazán megmondani.
7/11 anonim válasza:
Akik szórják a nulla pontokat, megírhatnák, hogy milyenek a csaj paraméterei, illetve elgondolkodhatunk, hogy miért van ennyi testkepzavaros manapság.
8/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér, persze egy kis felesleg van rajtad, de nem a vészes kategória egyáltalán. De mivel gondolom azért kérdezed, mert nem vagy magaddal megelégedve, így ha nem tetszik változtass, ezt a kis túlsúlyt 3-4 hónap alatt simán le lehet dolgozni.
9/11 anonim válasza:
Olyan 10-13 kiló van rajtad, de ez még nem kövérség,nyugi:)
10/11 anonim válasza:
Ezek csak számok egy kis segítséggel, de igazából látni kéne a dolgot.
Nem tudod lerajzolni magad esetleg? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!