Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy a cigitől...

Lehetséges hogy a cigitől lett csunyább az arcom?

Figyelt kérdés

3 éve dohányzom ,ma ha belenézek a tükörbe nagyon rondának tartom magam ,azelőtt valahogy elfogahatobb voltam.(nők is közeletek felém) Mitől változhat ennyit egy ember arca? Nem tagadom rengeteg sterssz ért az elmúlt években ,apam halálla barátnőm megcsalt. Nincs valami kiegyensúlyozott életem. Szoktam látni fótokat emberekről akik pár év leforgása alatt teljesen megváltoztak,tudjátok ezek az összevágot képek ,2 évvel ezelőtt es a jelen. Altalában ezek az emberek valamilyen változas történt az életükben,szerelem ,siker ,pénz vagy ákár mi,ami az adott embernek fontos és ezzel boldog lesz. Ti mit gondoltok ?

22f

2020. júl. 21. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Igen, a cigi nagyon el tudja torzítani az ember arcát.

Megereszkedik a bőr és kiszárad. A fogak sárgák lesznek.

2020. júl. 21. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A dohányzás valóban öregíti a bőrt és sárgítja a fogakat, de ez nem 3 év alatt fog előjönni. Szerintem itt inkább a stressz a ludas, a stresszhormonok a tested minden részére hatással vannak.
2020. júl. 21. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ital akár egy év alatt is megcsúnyíthat, ha ügyes vagy.
2020. júl. 21. 13:49
 4/4 anonim válasza:

A dohányzás tényleg nincs jó hatással az ember bőrére. Már csak abból kiíndulva, hogy növeli a bőrrák esélyét. Öregíteni is öregít, mivel több ránc jelenik meg a használója arcán.

Ugyanakkor a stresszt se felejtsük el. Ha tényleg komoly gondjaid vannak és feszültebb vagy az utóbbi években akkor fizikai problémák is előjöhetnek rajtad (hiába pszichén gondokról van szó).

2020. aug. 15. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!