Csak nekem nem használ a szőrtelenítő krém?
Figyelt kérdés
Veet-es márkájut használtam de nekem nem akarta lehozni a ször 95% semmi .Csak én jártam igy vagy más is?Tapasztalatokat is írjatok kérlek.2020. júl. 20. 00:22
A kérdező szavazást indított:
használt
nem használt
27 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nekem teljesen leszedi. 10 percet szoktam várni és azzal a szilikon végű kis eszközzel mosom le. Szép sima lesz.
2/7 anonim válasza:
A bőrömet kimarta, a szőrt meghagyta. Tiszta haszon.
3/7 anonim válasza:
Nekem használt, de ennek ellenére nem szerettem, mert büdös, sokáig tart a folyamat és hiába érzékeny bőrre valót vettem, nagyon kiszárította azt. Akkor már jobb a borotva, a krémmel se tartósabb az eredmény.
Amúgy nem lehet, hogy nem hagytad rajta elég ideig?
4/7 A kérdező kommentje:
Az elsőnél nem kentem olyan vastagon be ezért gondoltam azért nem használt de a másodiknál jol bekentem és olyan 10-15 percet rajta volt de akkor se semmi
2020. júl. 20. 14:11
5/7 anonim válasza:
Én is így jártam vele. Nem szedte le, max. egy-két szálat.
6/7 anonim válasza:
Amikor legelőször használtam nekem sem vált be. Viszont, amikor elfogyott az eldobható borotvám, és a kozmetikus sem tudott fogadni időben, maradt a krém. Itt már vastagabban kentem fel, tovább is maradt fent és nagyon szépen lehozta. Büdös volt, de a hónaljat tényleg jól leviszi, meg a fazont is. Csak sajnos tényleg eléggé időigényes, bár cserébe nem kell annyira sűrűn használni, mint a borotvát.
7/7 anonim válasza:
Én nem szerettem, foltokban ottmaradt a szőr, rohadt büdös vegyszer, és káros a bőrnek. Marad a borotva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!