Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemüveges lányoknak mi áll jól?

Szemüveges lányoknak mi áll jól?

Figyelt kérdés

4-5 éve vagyok szemüveges.

Mi áll jól a szemüvegeseknek?

Mi az ami megy a szemüveghez?

Akár ruha,smink,hajszerkezet.

Fekete keretű a szemüvegem,a hajam szőkés-vöröses.(Fodrászom szerint rézszőke)

Úgy gondolom hogy a hajszín azért részt vesz ebben.

Válaszokat köszönöm!

2020. júl. 18. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
A szemről nagyon elveszi a hangsúlyt, kicsinyíti, így azt hangsúlyozni kell. Úgy kell sminkelni, hogy kicsit nagyobbank tűnjön a szem pl. Szemceruza/tusvonal/szemhéjporral kihúzni stb.+szempillaspirál. A szemöldököt is érdemes sztem hangsúlyozni az is eltűnik. A többi meg szemüvegtípus, arc kérdése is sztem, nem lehet általánosan megfogalmazni. Én azt vettem meg észre, hogyha van rajtam szemüveg akkor elbír az arcom egy kicsit több sminket (de nem szoktam erősen sminkelni ilyenkor sem), illetve szeretem tudatosan kicsit azt a titkárnős vonalat vinni olyankor, kicsit elegánsabban öltözködni. Talán annyit tennék hozzá, hogy véleményem szerint a frufru a szemüveghez nem áll jó, túl "zsúfolt" lesz az arc.
2020. júl. 18. 23:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát nem a szemüveg.

F.

2020. júl. 20. 07:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első válaszolóhoz csatlakozva én is az eleganciát részesítem előnyben a szemüveges nők esetében!Annyiban más a véleményem ,hogy egy jól megválasztott szemüveg (szemüvegek) önmagában olyan(olyanok) mint egy nagyon jó smink!Az én figyelmem mindenképpen felkelti egy szép szemüveg ami az arcal harmonizál!Természetesen egy jo makeuppal a hatás fokozható de meghatározza a korrekció mértéke és típusa is (ertem itt -,+) Öltözködés tekintetében ezeket az oldalakat ajálom figyelmedbe: [link] [link]
2020. júl. 20. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!