Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Wish/Aliexpres...

Mit gondoltok a Wish/Aliexpress/Amazon-os műköröm készletekről?

Figyelt kérdés

Meg merjem rendelni?

Nyilván jóval olcsóbb lenne mint külön márkás színes zselét, tipet, stb. venni. De megéri? Vagy ne próbálkozzak?

2020. júl. 15. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek a keze kipattogzott a családban, kidobtam az egészet. Soha többé ilyen kínai vackokat.
2020. júl. 15. 13:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Ennyire rossz?:o

Egyébként az építő zselét nem használnám belőle, csak olyan dolgokat használnék fel belőle amik nem érintkeznének közvetlen a körömmel/bőrrel. Vagy így se nagyon próbálkozzak?

2020. júl. 15. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Én még csak az előzetest láttam, de most készülök hétvégén megnézni egy dokufilmet az ilyen kozmetikumokról (ha jól emlékszem, Broken a címe, netflixes)... Maradjunk annyiban, hogy már az előzetes is meggyőzött hogy soha ne menjek ilyen termékek közelébe. :D
2020. júl. 16. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kínában ismeretlen fogalom a klinikai teszt...
2020. júl. 17. 08:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor inkább veszek minőségi termékeket, nem gondoltam hogy ilyen rossz lehet... köszönöm a válaszokat!:)
2020. júl. 20. 12:54
 6/7 anonim válasza:
sokkal jobban jársz, ha elmész egy műkörmösboltba (én Moyrát ajánlom) és ott megveszed az építőzselét meg ilyenek. Az ecsetet talán lehet netről, meg a lámpát is de a többit mindenképp megbízható helyről vedd. Rendeltem egy csomagot kb 14000 volt és csak a lámpát használom ami meg extrém gagyi meg az ecsetet. Még a reszelő is katazstrófális.
2020. júl. 21. 14:45
 7/7 A kérdező kommentje:
6-osnak: mint írtam, az építő zselét nem is használtam volna, nem mernék a saját körmömre olyat kenni. Igazából csak a tipeket, színes zseléket (igen, hallottam már hogy szakember ilyen oldalról rendel színes zseléket és használja is) talán sablonokat, ecseteket, reszelőket és a tipvágót (azt hiszem így hívják, de javítsatok ki ha nem) használnám. De szerintem akkor nem éri meg, veszek profi de drága dolgokat minthogy valami bőrbetegségem legyen :)
2020. júl. 23. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!