Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak segítségét kérném! ?

Férfiak segítségét kérném! ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Milyen márkájú karórának örülnétek a legjobban? Születésnapi ajándéknak szeretném,de nem tudom melyik az a márka ami jónak számít a férfiak körében. Előre is köszönöm a válaszokat.
2020. júl. 14. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Sencor, Crivit, Domyos. Ezek szerintem elég jók.
2020. júl. 14. 14:49
 2/7 Mr.Q77 ***** válasza:
93%

Első körben anyagi kérdés, mennyit szánsz rá?

Mechanikus óra vagy Kvarc?

Szereti az órákat?

Ha Mechanikus párti de te nem tudod milyen órát szeretne akkor NE vegyél.

Mert 100% hogy nem azt veszed ami neki bejön. Márkákat se sorolok mert fölösleges olyan hatalmas a választék és az árkategória.

A férfiaknál a(z) (egyetlen) mechanikus óra kiválasztása hosszú izgalmas folyamat. Ne foszd meg ettől.

Ha nincsenek ilyen igényei akkor bármelyik divatóra megteszi szerintem, irány a legközelebbi pláza vagy órás szaküzlet.

Vagy vegyél neki valami okos/sport órát. Azzal nem tudsz mellélőni (pláne ha kütyümániás)

Ha Apple telefonja van akkor értelem szerűen egy apple watch lenne jó.

De ha igazán aktív életet él sokat sportol/kirándul akkor egy Garmin Fenix (6X/Saphire/Pro) vagy a MARQ termékcsaládjával lehet "villantani". Esetleg Suunto sport óra.

az 1-es csak hülyéskedett butaságokat írt :)

2020. júl. 14. 16:06
 3/7 A kérdező kommentje:

Az első tudom,hogy csak hülyeségeket írt..

Szereti az órákat nagyon és igazából kinek mi a drága és olcsó. Amik neki tetszenek az pl. Emporio Armani,Tommy én is ezek közül gondolkodom. Emporio Armani,Daniel Klein,Casio ehhez hasonló márkákra gondoltam.

2020. júl. 14. 16:58
 4/7 Mr.Q77 ***** válasza:

Hát ezek igazából nem a klasszikus órák hanem divattermékek. Itt tényleg mindegy melyiket veszed az óraszerkezetük szempontjából kb ugyanaz . A lényeg a külsőségekben/megjelenésben/márka image ben vannak. Itt tényleg azt vedd meg amelyik tetszik.

Esetleg nézz meg (ha budapesti vagy) pár Massimo Dutti órát elegáns olasz design guszta kis bőrtokban több cserélhető szíjjal (épp milyen ruhát hord a párod hozzá lehet igazítani) ajándéknak szép.

Máik véglet (divatórák/design szempontból) pedig mondjuk Vostok Europe, szép kis orosz masszív "látványos" órák. Nekem pl mind a MD mind VE bejönne.

2020. júl. 15. 09:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ ! A Vostok Europe órák tényleg jól néznek ki,lehet ebből lesz a választás
2020. júl. 15. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Leginkább semmilyennek.

Felesleges “teher” a csuklómon, az időt a telómról is le tudom olvasni.

2020. júl. 15. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem mernék órát venni valakinek úgy, hogy nem ismerem az órás-ízlésvilágát, rengeteg az akár egymás elleni változó és a lehetőség. Nekem pl. van egy céges ajándék órám, (márkás és nem is akárkitől), de soha nem fogom hordani, mert nem az én világom.

Pl. egy szempont: ha nem automata órabuzzi, akkor automatával akár szívni fog mint a torkosborz, a kvarc viszont problémamentesen működik.

De ha nem egy lehámló tokos divatórát akarsz a kezébe nyomni és pár tízezret rászánsz egy sok éven éven át gond nélkül működő órára, akkor a reális választás a Casio. Természetesen ott is többszáz tipus közül kellene kiválasztani: mutatós/lcd-s, fém/műanyag, elegánsabb/strapásabb, spéci szenzorok legyenek-e, stb.

[link]

2020. júl. 15. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!