Lányok! Mennyit nőttetek 17 éves korotok után? Nőttetek még?
Én 17 vagyok és pici:S
156-157 cm. anyukám is pici kb. akkora mint én. Apum 173-175 cm körül.
Nőhetek még?
Ti nőttetek még 17 éves kor után?
Valahol olvastam, hogy a lányoknál 17 éves korra kialakul a végleges testmagasság és testi fejlettség.
szia!Én 16 éves lány vagyok és 160cm. Régebben én is szerettem volna magasabb lenni, de ma már megbarátkoztam magammal. Hidd el,neked is ezt kell tenned.
A legtöbb pasi amúgyis az alacsonyabb lányokat szereti.
Ha magabiztos vagy,szép az arcod,mosolygós vagy, és nőiesen öltözködsz (szoknya,magassarkú) akkor garantált a siker!!
Hidd el,nem a magasságon múlik!
Csak sajnos az alacsonyabb lányokra ha felszalad 1-2 kiló az már nagyon meglátszik,úgyhogy figyelj arra oda h 48-50 kg-nál ne legyél több! Meg sokféle öltözködési trükkel tudod magad optikailag magasítani. Én pl sosem veszek fel halász vagy térdnacit. Vagy nagyon rövidet,vagy hosszút.
Szoknyában pedig csak az abszolút minit.
Sose hajtsd vissza a nadrágod szárát ha hosszú rád,mert azzal is csak rövidebbnek tűnik a lábad. Ne nagyon hordj övet, vagy ha mégis akkor a nadrágod színével megegyező legyen mert egy öv optikailag kettévág és alacsonyít.
A cipőd és a nadrágod színe is jó ha általában megegyezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!