Az egyik túl sovány, gondolom anorexiás lehet, a másik pedig túlsúlyos. Egyik sem egészséges és egyik sem néz ki jól. Hízni pedig legalább olyan nehéz mint fogyni. Nem tudok választani...
2010. aug. 2. 19:34
2/16 anonim válasza:
úristen, az első anorexiás? hát szerintem a 2., de ő se szép, neharagudj, de egészségesebben néz ki mint az első...
2010. aug. 2. 19:34
3/16 anonim válasza:
Úristen! :O Egyik sem!
2010. aug. 2. 19:35
4/16 anonim válasza:
az elsőnek rohadt szarul áll ez a fölső,homályos a kép alig látszik az arca.
a második dagadt és ezt nem szégyenli ha ilyen ruhát felmer venni ami kidobja a háját.
összeségébe ha a második más ruhát venne fel akkor ő nézne ki jobban de így az első
2010. aug. 2. 19:35
5/16 anonim válasza:
előnytelen ruhák, sport sem árt
2010. aug. 2. 19:38
6/16 anonim válasza:
Az anorexiás szörnyű, a másiknak pedig jóval előnyösebb ruhák kellenének..
2010. aug. 2. 19:53
7/16 anonim válasza:
Hát egyik sem. :O Ahhoz képest, h az egyikőjük iszonyúan sovány, a másik kövér, azok a ruhák. Igazán nem kellene kitenni az egyiknek, ami nincs, a másiknak, meg a háját. Nagyon előnytelenek a ruhák, már-már nevetséges. És még pózolnak is hozzá.
2010. aug. 2. 19:54
8/16 anonim válasza:
mindkettő ronda, talán az anorexiás szebb, mert szebb az arca.
a dagadt disznók csúnyák!!!!
2010. aug. 2. 20:06
9/16 anonim válasza:
Húúú, ezek aztán bányarémek.
Nincs jobb felhozatal? Ilyen előnytelenül öltözni meg pózolni már rég nem láttam senkit.
2010. aug. 2. 20:07
10/16 anonim válasza:
uhh hát inkább egyik sem...
és ezek a ruhák tényleg irtó gázak. az első olyan lapos, hogy a ruhája mellrésze kb 5-6 centivel felcsúszott, mivel nincs ami ottartsa. oké nem tehet róla, hogy nincs melle, de akkor ne vegyen fel ilyen rucit. főleg a második képen. a másik csaj helyében meg inkább nem mutogatnám a hasam. amúgy én is kb olyan alkatú vagyok mint a második csaj, de semmiképp sem venék fel ilyen felsőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!