Mi a véleményed a Heavy Tools termékekről?
én szeretem a pólóikat meg a fürdőruháikat. a pulcsiaik szerintem irtó rondák. eddig egyet nem láttam amit tetszett volna. viszont a két ht fürdőruhámat imádom :)
minőségileg ki lehet fogni nagyon jó és rossz minőségű cuccokat is. a f.ruháimmal enm volt semmi gond, viszont a tesi zsákom szétment a varrásnál.
nemrég vettem egy kisebb oldaltáskát is amin fehér és fekete minták vannak. ez ugyancsak szar volt. egyszer egy nagyon kicsit megáztam és ott ahol víz érte teljesen elkenődtek a fekete minták...
papucsot is vettem már, amire minták voltak festve és azok teljesen lekoptak. nem egy szép látvány...
a pólók kb olyan minőségűek amit akármelyik másik boltban megkapsz. nem is rosszabb meg nem is jobb.
16/L
Nekem tasim van, de hamar szétment. :(
Szintén varrással volt a gond. A vicc, hogy középsuliban a Nike táskám kibírta 3 évig, itt egyetemen meg ahova alig viszek cuccot, 1 évig volt meg a Heavy Tools.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!