Most akkor lehet forgatni, mozgatni a piercinget?
Na akkor leirom a tapasztalatom.
Az elso helixem iden januarban lett szurva. Mozgattam forgattam napi 1-2x, mert feltem hogy beleno a lyukba. Kb 1 honapja jott rendbe annyira, hogy nem folyik belole semmi. Igen, fel evig folyt belole az a cucc, es kb 3-4 honapig nem tudtam fekudni rajta. A masodikat majusban szurattam. Amiota megvan, talan 2x mozgattam direkt. A masodik az tegnap volt. Nem, nincs belenove, nem folyik belole semmi. Kb 1 het utan ra birtam fekudni, es azota sincsen semmi baja.
Feltem en is hogy bele fog ragadni, mert mindenhol azt olvasni tobbnyire hogy mozgatni kell mert beleno. Nem. A porcos piercingek nem tudnak ilyen konnyen bele noni. Egy sima fulbevalo eseteben mas, de a porcos nem tud bele ragadni. Mondom ezt ugy, hogy osszesen 13 db fulbevalom van a ket fulemben.
23L
Meg annyit hozza tennek, hogy a bizsut mindenkepp ki kene ovatosan cserelni acel fulbevalora pl vagy piercingre. Orvosi fem, ezust, arany a piercer szerint (akihez szoktam jarni) nem jok, mert kivalthatnak allergias reakciot az uj, foleg porcos helyen. Tehat acel vagy titan mindenkepp a legjobb! 🙂
Es ami nagyon jo ra, tengeri sos oldat. Vagy keszen megvasarolva, vagy te otthon megcsinalod. Szepen le szokta huzni a gyulladast, es fertotlenit. Ha kicsereled, meg lesz piszkalva, elkepzehteo hogy no ra huskinoves. Arra pedig teafaolaj. Probaltam mar keverve, mert azt mondjak tisztan nem szabad borre kenni. De ha vizzel higitottam sosem tuntette el a huskinovest. Ha tisztan kenem teafaolajjal napi 2x, akkor pedig max 1 het es le szaritja.
Remelem tudtam segiteni. Sok piercingem meg fulbevalom van, tehat tapasztalatom van, nem csak azt mondom amit netrol olvasok. Ha van kerdesed esetleg, nyugodtan irhatsz 🙂
(Utolso voltam,) 23L
Szia!
Ki tudtad cserelni vegul?
(4-5 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!