Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért lett ekkora divat?

Miért lett ekkora divat?

Figyelt kérdés

A nagy, kerek keretes szemüveg nagyon divatba jött mostanság. Mintha csak a 80-as években lennénk:D Miért szeretik ennyire az emberek? Szerintem nem túl előnyös egy ekkora szemüveg mondjuk egy kisebb arcon. Nekem egyáltalán nem tetszik az ilyen kerek szemüveg, főleg amióta valaki elkezdte, már minden fiatal ilyen szemüveget csináltat, még ha nem is dioptriás. Nektek mi a véleményetek róla?

21/L

2020. júl. 10. 08:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

Divatok jönnek-mennek. Ez van. Megint visszajött a fekete hálós nyaklánc, ez utoljára a 90-es években volt divat, mikor általános iskolás voltam. Most megint divat.

El kell fogadni, hogy ilyen a divat.

2020. júl. 10. 09:29
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Minden vissza-vissza jön idővel.

Egy csomó minden van, ami 20 évvel ezelőtt is divat volt, amikor fiatal voltam és persze a szüleink is mesélték, hogy ez az ő fiatalkorukban is divat volt.

Pl. croptop, csak mi nem annak hívtuk. Vagy a nyakpánt, annak most nem tudom, mi a neve :D

De a bőszárú, trapéz nadrágok is kezdenek visszajönni, csak kicsit más változatban.

Szerintem semmi baj ezzel. Nem kötelező hordani valamit, mert divat. Válogasd ki belőle, ami neked tetszik, ami illik hozzád. A többivel meg ne foglalkozz.

2020. júl. 10. 09:58
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Miért?

A 2005-2012-es ėvekben meg az (ezekhez képest) extrém keskeny, “téglalap” lencséjű szemüveg hódított.

Nekem is volt 10 évesen, mert akkor kb. csak ilyen volt mindenhol.

Szerintem ez sokkal rosszabb, kevésbé esztétikusabb volt, mint egy szép Wayfarerhez hasonló fazon.

Persze, a nagy, bagoly-szerű, kerek lencse sem az én esetem. Az igazság, és a legtöbb embernek jól álló fazon valahol a két véglet között van.

2020. júl. 10. 10:45
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként már 2015 óta a nagyobb lencsés szemüvegek hódítanak, nem mai dolog.
2020. júl. 10. 10:50
 5/12 anonim ***** válasza:
13%

Jól írod kérdező, én is mindég kiakadtam mikor láttam kislányok fejlettlen kicsi fejükön a férfi pilota vagy ha úgy tetszik police napszemcsit.

Az nem számított hogy röhejesen néztek ki benne, a lényeg az volt hogy majmoljuk a másikat.

F.

2020. júl. 10. 12:40
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Nekem szív alakú napszemüvegem van
2020. júl. 10. 12:42
 7/12 A kérdező kommentje:
A szív alakú napszemcsi cuki:D
2020. júl. 10. 21:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a válaszokat, jó tudni, hogy így megy az egész
2020. júl. 10. 21:23
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
Azért régen nem volt divat a nagy keretes szemüveg, nem is hordtak ennyien, mint most. A mostani nagy keretes szemüvegek szerintem sokkal jobban állnak. Én 5 éve csináltattam szemüveget, ez szögletes, ebben informatikusnak nézek ki, vezetéshez, tv nézéshez veszem fel, nekem jobban tetszik a kerek, mert úgy a tekintet is valahogy nyitottabbnak látszik.
2020. júl. 11. 09:49
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

Nekem sem tetszik a hatalmas kerettel ellátott szemüveget :(

Győzikén olyat láttam a tv-ben :( annyira feltűnő , kirívó és meg nagy is ráadásul. ::((

Én nem vennem föl, nekem csak napszemüvegem van és átlagos méretű mindegyik.

A csajoknak jól all szerintem, a sztárokon láttam.

Ha mokka van a szemed alatt legalább takarásban van.

2020. júl. 11. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!