Mi a véleményetek az alakomról? Fogynom kellene? Pasik, összejönnétek egy hasonló lánnyal?
Szuperúl nézel ki!
Formás lábad van és feneked, felül is összhangban vagy.
Egyszóval nagyon tetszel..
F.
Vajon a sok sportot kántáló emberke sportol rendszeresen? Nem kérte senki tanácsát, ahogy elnézem.
Kérdező: Semmi baj sincs az alakoddal, nincs szükséged fogyásra. Ne mások véleménye érdekeljen. A lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben.
Igaz..Lány vagyok. De nagyon tetszik az alakod,elfogadnám. És személy szerint ez a "Pasik, összejönnétek egy hasonló lánnyal?" Szerintem simán..Viszont..ez a kordában tartás nem stim nekem:DD
UGYANIS!Ha valakinek alapjáraton családból hozott alakja van..kordában tudja tartani eleve. Ja és ne foglalkozz a pontozásokkal,úgy vagy jó ahogy vagy!!!
összejönnék, persze
nem kell fogynod (ami nem azt jelenti hogy ne sportolj, de a sportolást is csak akkor csináld, ha szereted)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!