Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alakomról...

Mi a véleményetek az alakomról? Fogynom kellene? Pasik, összejönnétek egy hasonló lánnyal?

Figyelt kérdés
[link]

2020. júl. 9. 14:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is kellene a sport, hogy derekon felul is legyen valami formad.
2020. júl. 10. 08:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Semmikepp ne fogyj, mert a maradek melled is eltunne! Egyebkent nem rossz az alakod, bar nalam az arc tobbet szamit (abbol meg pont semmi nem derult ki).
2020. júl. 10. 12:04
 13/18 anonim ***** válasza:

Szuperúl nézel ki!

Formás lábad van és feneked, felül is összhangban vagy.

Egyszóval nagyon tetszel..

F.

2020. júl. 10. 12:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Vajon a sok sportot kántáló emberke sportol rendszeresen? Nem kérte senki tanácsát, ahogy elnézem.

Kérdező: Semmi baj sincs az alakoddal, nincs szükséged fogyásra. Ne mások véleménye érdekeljen. A lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben.

2020. júl. 11. 08:44
 15/18 anonim válasza:

Igaz..Lány vagyok. De nagyon tetszik az alakod,elfogadnám. És személy szerint ez a "Pasik, összejönnétek egy hasonló lánnyal?" Szerintem simán..Viszont..ez a kordában tartás nem stim nekem:DD

UGYANIS!Ha valakinek alapjáraton családból hozott alakja van..kordában tudja tartani eleve. Ja és ne foglalkozz a pontozásokkal,úgy vagy jó ahogy vagy!!!

2020. júl. 11. 09:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Miii, nagyon jo az alakod nehogy fogyj, max jarj el neha futni ha szeretnél kicsit feszesebb lenni, de nem feltétlen szükséges
2020. júl. 11. 10:35
 17/18 anonim ***** válasza:

összejönnék, persze

nem kell fogynod (ami nem azt jelenti hogy ne sportolj, de a sportolást is csak akkor csináld, ha szereted)

17/F

2020. aug. 28. 21:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és szerintem szép alakod van. És nekem úgy tűnik, hogy sportolsz.
2020. aug. 31. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!