Jól írják. Nagyon igénytelen, agyatlan, 10 éves szellemi szintjén megrekedt plázap.csa benyomását keltik a tükörből fotózott képek.
Felejtsd el gyorsan!
Sajnos nem túlzás mert ez a réteg preferálja az ilyen fajta fotózkodást... :S Tehát a legtöbb embernek az jut róla eszébe, hogy "hű, megint egy idióta p.csa, aki az önkioldót sem ismeri és még csininek is hiszi magát"
De egyébként meg szép lány vagy, kérd meg egyik bnőd vagy esetleg szüleid/testvéred, hogy készítsenek rólad fényképezővel képeket, azok sokkal részletesebbek, igényesebbek lesznek és később photoshoppal úgy rakhatsz rájuk szépiát, fekete-fehéret v akármit, ahogy akarsz.
Szerintem nem ciki, bár én nem szeretem mert mindenki ezt csinálja, ezért én inkább nem teszem:D
Amugy sztem a szép és az átlag között mozogsz de mondjuk a képeken annyira nem látszol, h ezt igy kimerjem jelenteni de van valami különleges az arcodban.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!