Melyik alak a legelőnyösebb?
Figyelt kérdés
Körte, alma, homokóra, vagy nem tudom milyen van még.:DD
Neked melyik tetszik?
Kort én nemet is!!:D
Köszi
2010. aug. 2. 15:01
1/13 anonim válasza:
hát szerintem a homokóra a legszebb... De egy jó öltözékkel bármelyik alakból lehet jót csinálni.
2/13 anonim válasza:
Homokóra a legelőnyösebb és a legjobb, mert nőies és szép. Még súlytöblettel is csinos.
A legkevésbé előnyös szerintem az alma:/ (bár nem volt kérdés, azért leírtam, bocsi)
4/13 anonim válasza:
ma 15:11
Azért nem minden esetben... Egy vékony körte alak pl iszonyú ronda tud lenni, míg egy teltebb homokóra csinos.
5/13 anonim válasza:
Homokóra vagyok. Nem előnyös szerintem. :(
6/13 anonim válasza:
utolsó:Miért nem előnyös a homokóra alkat??- Én szeretnék ilyen lenni, de nem megy :/
7/13 anonim válasza:
Előnyös lenne, ha vékonyabb lennék. De teltebb vagyok, nem kövér, csak teltkarcsú és előnytelen. 173/66
8/13 anonim válasza:
Pedig a férfiak jobban szeretik ezt,mármint a Te alkatodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!