Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen a legszebb...

Szerintetek milyen a legszebb női alak?

Figyelt kérdés

Vékonyabb, vagy teltebb? És miért?

Kort és nemet is írjatok, légyszi!

2020. júl. 8. 09:27
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Egészséges sportos, az hogy e mellé telt (nem túlsúlyos, molett stb, hanem szélesebb a csípője, nagyobb a melle, feneke) vagy sem, magas e vagy alacsony nem annyira számít.
2020. júl. 8. 09:37
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Vékony, de nem sovány. Nem túl izmos, nem teltebb.

Kb. mint a '90-es évek szupermodelljei.

2020. júl. 8. 09:52
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Vékony homokóra alak, keskeny derékkal és széles csípővel

[link]

[link]

2020. júl. 8. 10:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, 16/l nem tudom megmagyarázni, nekem ez az alak tetszik legjobban :)
2020. júl. 8. 10:17
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

Lehet, hogy csak a média miatt, de személy szerint én már undorodok a "tökéletes" női alaktól.

Szerintem akkor szép a nő, ha igazi. Ha van egy kis hasa (mert mindenkinek van hasa), ha látszik a narancsbőre, és oldalt a striája. Kb. mint a This is Redy modelljei.

Hagyjuk már az alakokat, a tökéletes homokórát, vagy a segg pártiak körte/háromszög kedvencét. Ezek tök feleslegesek. Hiába nagy divat a soványság, ha valakinek endomorf a testfelépítése. De a feederek meg duci kedvelő férfiak se várhatják el az ektomorf akartól, hogy elhízzon. Sőt, ha valaki elöl deszka, hátul léc, aligha tud rajta változtatni.

Ilyenkor pedig szeretik kijátszani azt az ütőkártyát, hogy sport és akkor megfeszül és nől a melled, eltűnik a hip diped, kerek popsid lesz, akkor is ha nincs...

Egy ember lehet kövéren is fitt. És egy anorexiás nem feltétlenül bírja a futást, csak mert "nem kell olyan sok súlyt cipeljen".

Szerintem szálljunk le a testalkat kérdéséről. Mindenkinek más tetszik. És az, hogy "szerintünk" mi a jó, teljesen felesleges információ, mert aki téged szeretni fog, az úgy fog szeretni ahogy vagy. Ha pedig nem jönne be neki a testalkatod, akkor valószínűleg nem hív randizni, vagy nem kér ráadást.

(((mielőtt bármi elkezdené: nem vagyok irigy a soványokra, se a kövérekre, teljes mértékben meg vagyok magammal elégedve és fitt is vagyok)))

2020. júl. 8. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5: Attól, hogy valaki karcsú és jó alakja van, még lehetnek bőrhibái :) Nyilván senki sem "tökéletes". Nem kell hízni sem a striákhoz, gyerekkorban is előjöhet már a gyors növekedéstől.
2020. júl. 8. 10:43
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

6: ezzel tisztában vagyok.

De láttál már olyant, hogy egy férfi itt igazi női alakot linkelt be, ahol van bőrhiba?

2020. júl. 8. 11:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a vékonyabb és a teltebb is lehet egyformán szép úgy egészséges keretek között, inkább az arányok számítanak. Nekem személy szerint az tetszik a legjobban, ha valakinek a válla és a csípője szélessége nagyjából megegyező, a dereka meg láthatóan karcsúbb azokhoz képest (homokóra?), mindehhez közepes méretű mellei és kerek feneke van. Ettől függetlenül kb. minden típust vonzónak látok, ha úgy BMI ügyileg normál kategória, vagy azt kevéssel "teljesíti" túl/alul.
2020. júl. 8. 11:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, 22/L vagyok.
2020. júl. 8. 11:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

7: Láttam :D De nyilván a neten könnyebben elérhető egy profi, félprofi fotó, mint egy hétköznapi, amin látszanak ezek.

Egyébként szerintem pont a férfiak elfogadóbbak a hibákkal szemben, ha a női testről van szó. És a nők meg ekézik egymást minden hülyeség miatt.

2020. júl. 8. 12:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!