Jo ötlet szerintetek industrial piercinget szuratnom?
Jaj.. Rosszul néztem a dátumot
Én úgy 2hete csináltattam. A szúrás fájt, de nem olyan hű de nagyon. Az első napon még fájt, azóta nem, de nagyon figyelek is rá. Szerintem ha tetszik neked és szeretnéd csináltad meg
Szia!
Hogy állsz a dologgal? Időpontos kiírásod alapján, kb. mostanság tervezheted...vagy már kész van?
Nekem is van, 3 hetes lesz a héten. Tudtam mire számítsak, de nem gondoltam, hogy mégis milyen lehet a fájdalom. Korábban már volt 3 pc-m, így nem féltem csak izgultam. Nem adtak érzéstelenítőt, mivel jobb helyeken nem adnak, mert az roncsolja a porc szerkezetét. A lövés is, tehát csak szúrasd! És titán vagy bioplast ékszert rakass, az nem allergizál! Nekem is bioplast van, ami orvosi szilikon. Hmm, hát nekem nagyon fájt, de azért kibírható volt, nem ájultam el vagy ilyesmi. Kb. 15 másodperc alatt meg is volt minden. Napi két-háromszor kell kezelnem, 2 dl meleg, de nem forró víz és fél teáskanál jódozatlan só keverékével. Gyönyörűen gyógyul a piercingem, szinte nekem is hihetetlen! Nem szabad mozgatni! Nekem magától megmozdult a 3. napon, tisztítás közben. És kb. a második hétnél jártam, mikor tudtam rajta órákat aludni.. :)
Én 6500 forintot fizettem érte és nem bántam meg, sosem szeretném kivenni, max. cseréltetni majd... :)
5/5-ös válaszadó vagyok!
Szóval, ami lemaradt...
Nekem azt mondta a piercer, aki szúrta, hogy, ha mindent betartok és rendszeresen kezelem, akkor 3 hónap alatt begyógyul. Ha nem figyelek rá, akkor 11 hónap, kb. Uszoda, strand, szauna, szoli kizárva, friss pc-t 15-20 centis közelbe se érinthetsz, csak tiszta kézzel, tisztogatáskor, amit én sminklemosó vattakoronggal csinálok. Adnak tájékoztatót is, én is kimágneseztem a hűtőre, ha elfelejteném. Viszketés, bizsergés, kis fájdalom, váladékozás normális! Ne akadjon be semmibe, eleinte ne feküdj rá! Mindig új oldattal tisztítsd, bár gondolom ez logikus! :)
Azért, ha valaha erre jársz, írd meg, hogy kész van-e az indud, érdekel. :)
Kérdésed van, kérdezz bátran, válaszolok, ha tudok! ;)
Nekem egy éve van meg. A szúrás nem fájt annyira, leginkább az az utáni másfél hét volt rettenetesen kellemetlen, sokkal jobban fájt, mint anno a septumom. Kb 5x volt már begyulladva, pedig minden nap tisztítom, és próbálok rá ügyelni, de voltak azért olyan pillanatok, amikor félaggyal, észre sem véve fogdostam meg kézmosás nélkül, és jól begyulladt, bár alapjáraton hajlamos vagyok a gyulladásokra.
Ha tetszik, és tudsz rá kellőképpen figyelni, akkor persze szúrasd, szerintem szép ékszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!