Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Has szőrtelenítése nőknél?

Has szőrtelenítése nőknél?

Figyelt kérdés

Borotvától nagyon megerősödik a hasi szőr? Mert úgy tervezem, hogy leborotválom abban a csíkban ahol a legsötétebb, csak nem tudom, nem nézne így ki nagyon hülyén, hogy néhol van, néhol nincs?

Epilálni nem szándékozok, gyantától összefosom magam, nem tudom mit tehetnék :D

Eléggé sötét mindenhol a szőröm, sajnos a hasamon is. És eléggé látszik.

Tudom ha egyszer elkezdem borotválni, onnantól kezdve nincs visszaút, rendszeresen kell :D Nem tudom mi lenne a jó megoldás. Engem zavar, ha valaki szemben áll velem akkor láthatja, és félek hogy mit gondolnak rólam...

2020. júl. 6. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Tud az egész vonzó is lenni, ne bántsd! ;)
2020. júl. 6. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gyanta a legjobb de én is csak borotválni szoktam mert az gyorsabb, egyszerűbb :D egyébként nem lesz erősebb a szőr csak sötétebb a töve azért látszik erősebbnek
2020. júl. 6. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Én borotválom,de csak nyáron amikor látszik.
2020. júl. 6. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Én borotváltam, de megerősödött tőle, zavart. Most már szemöldök csipesszel szedem, az is 2 perc alatt megvan és hatásos :)
2020. júl. 6. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Ne viccelj, hason nem is fáj a gyanta! Tapasztalatból mondom. :)
2020. júl. 6. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Én nem tudom, de régen mindig leborotváltam azokat a kicsi szőrszálakat; halványszürke hárommiliméteresből sötét, vastag, fekete 1 centis szőrök vannak; szemöldökcsipesszel is ki lehet szedni, epilátorral is, gyantával is; borotválni is lehet; meg van valami szőkítő por is, amit elvileg dm-ben lehet kapni, én azt még nem próbáltam. Meg amúgy hát olyan volt már, hogy kézzel kitéptem, meg epilátorral végígmentem rajta. Ja meg még van egyébként egy olyan , hát kábé ilyen tollnagyságú ilyen kis epilátorféleségem, többféle fej van hozzá, bajuszom szokott lenni;kábé kéthetente kell szedni vele. Egyébként azt hiszem, az sem tépi, hanem elvágja a szőrt; de egyébként tök jó. Csak utána le kell öblíteni vízzel (és megtörölni finoman törölközővel), vagy arcsszeszes ujjat át kell húzni ott, ahol a bajuszom helye volt; és akkor tuti nem nő a helyére pattanás. De egyébként szal tök könnyen működik, a hasi részhez amúgy külön fej van. De amúgy szal én asszem, hogy szemöldökcsipesszel is könnyen ki lehet húzgálni.
2020. júl. 6. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
34%
*Ja és szal a borotválás tehát nem a legtutibb; de nem tudom, van-e egy végső állapota a szőrnek, ami után rendszeres borotváláskor sem nő tovább; de szóval a csipesz, a gyanta, szóval ezek a tépősek nagyon jók; meg még arra gondolok, hogy pl ha mondjuk szőkítő port használnék, akkor szóval, ha már mondjuk baba lenne a hasamban, azzal leállnék, meg pl az epilátorral is,mert a baba mindent hall ott a hasban is, tehát nem akarom, hogy attól meg megijedjen; a szőkítő por az meg valami festék, gondolom, és akkor, na , szóval, meg akkor a krémet se használnám. Szőrtelenítő krémet; mondjuk én azt hiszem, attól is kicsit megerősödve nő vissza a szőr egyébként. Tehát az se feltétlen a legjobb. Meg mégegy; de ez most már mindig olyan, szóval csak most jutott eszembe; hogyha valakinek már fekete szőrök vannak a hasán, és azokat szedi, akkor amikor elkezd újra kibukkanni a szőr, hogy akkor egy akkor még talán leszedhetetlen fekete pötty lesz a helyén kezdetben. És nem tudom, annak mennyire puha, meg menynire lehet zavaró a tapintása;hogy ott van mondjuk egy kicsi "göcsört", ha ott van. De én a magam részéről elmennék majd egyszer, ha lenne sok pénzem, egy ilyen lézeres szőrtelenítésre. Azt hiszem , 4 vagy 5 alkalom kell, amikor már elkezdenek nem nőni a szőrök.
2020. júl. 6. 18:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!