Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szexi, vagy nem kérdéshez mit...

Szexi, vagy nem kérdéshez mit szólnátok lányok?

Figyelt kérdés

Ha tennék ki ilyen kérdést, és leírnám hogy aki szeretne véleményezni annak privátban küldök képet (ha rámírt), az mennyire férne bele ebbe a kategóriába? Félmeztelen, arc nélküli képről lévén szó.

Illetve kb milyan arányban válaszolnának rá férfiak (magukat nőnek kiadva) és nők? Ti őszinte véleményt mondanátok?

2020. júl. 5. 21:19
 1/9 A kérdező kommentje:
Esetleg a korotokat is írhatnátok
2020. júl. 5. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván egy nem homo srác kevés eséllyel fogja magát nőnek kiadni ilyen kérdés alatt. Ha mégis, valószínűleg kirögöni akar, vagy pedig bebizonyosodni róla, hogy ő nagyobb Jani.

Amúgy a kérdés nem szexi, hacsak nem bepróbálkozás a szándékod. Hidd el, bármennyire is dudorodik a szerszámod egy félmesztelen képen, senki nem fog rá masztizni.

De ha csak véleményt kérsz meg fogod kapni. Aninimon, őszintén. Ebben nincs semmi ciki, sokan kérnek itt visszaigazolást.

2020. júl. 5. 21:24
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem írtam, de a képen a testem felső része lenne meztelen :D Micsoda izléstelenséget feltételezel te rólam? EJjnye!

Mit akartál írni a "kirögöni akar" -ral? "Kiröhögni akar lenne ez?

2020. júl. 5. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kiröhögni. És anonim*

Ma valahogy nagyon szórakozik velem az autocorrect :D

És ha nadrágba vagy is látszódhat, ahogy áll a farkad.

2020. júl. 5. 22:23
 5/9 A kérdező kommentje:
De mi a fenére állna...? Nem áll a képen.
2020. júl. 5. 22:32
 6/9 anonim válasza:

nem hiszem, hogy nagy arányban válaszolnának a férfiak, ha nem homoszexuálisak, bár ők sem hiszem, hogy itt keresnének képet

ha neked fontos egy nő véleménye, én válaszolnék rá őszintén

2020. júl. 7. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem válaszolnának homo/bi pasik is, de biztos akadnak lányok is. Szóval ezt nem tudod kiküszöbölni, lesz ilyen-olyan is.

Az első válaszolónak igaza van, vonzónak a lányok nem nagyon fognak látni csak a kép alapján, de egy teljesen őszinte,szubjektív véleményt tudunk mondani

16/L ha ilyen fiatal véleménye is érdekel,küldhetsz egy képet

2020. aug. 9. 11:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Aki kimondottan szeretne válaszolni mert mondjuk kíváncsi, az írjon rám. Ciki lenne ha "ismerősbe" futnék.
2020. aug. 9. 14:39
 9/9 anonim válasza:
igen
2020. aug. 10. 00:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!