Ékszertartó fát honnan tudnék rendelni?
Figyelt kérdés
Olyan ékszertartót szeretnék, ami elég magas, és elég sok akasztója legyen ahhoz, hogy jópár nyakláncot, karkötőt és egy órát fel tehessek rá (tehát nem doboz / tálca, hanem állvány). Nagyon sok helyen néztem, de nem jártam sikerrel: Jysk, Ikea, H&M Home, Amazon, Aliexpress, Ebay... sehol nem találtam olyat, ahol szállítottak volna Magyarországra és nem 60 dollár lett volna a szállítás. Nektek nincs valami tippetek?
Ilyesmire gondolok:
2020. júl. 5. 19:53
1/2 A kérdező kommentje:
Feltehessek*, elnézést. :D
2020. júl. 5. 19:53
2/2 anonim válasza:
Pepcoban nézted már? Ott szoktak hasonlók lenni, meg egyszerű kínaikban is. Vagyis hát én ott láttam ilyeneket néha. Bár nem akarok hülyeséget mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!