Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor viseltek színes kontaktl...

Mikor viseltek színes kontaktlencsét?

Figyelt kérdés

Van köztetek olyan, aki folyamatosan hordja, minden nap, reggeltől estig? Lehet állandóan viselni?

Ha csak alkalmanként teszed be, akkor milyen gyakran, és mennyi időre, milyen alkalmakra?

Ha nem folyamatosan viseled, akkor nem fura az ismerőseid előtt, hogy hol ilyen színű a szemed, hol olyan? Mit szóltak, amikor először megjelentél színezett kontaktlencsével?

2020. júl. 4. 19:06
 1/2 anonim válasza:
100%
Nem viselek mert csak figyelemfelkeltésre jó. Minden netes oldal leírja, hogy káros.
2020. júl. 4. 23:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én egy évig hordtam színes(dioptriás) kontaklencsét. 7-8 órát volt a szemembe naponta, viszont ha nem a "látás érdekében" viselnél kontaklencsét akkor inkább az eldobhatós verzió mellett döntenék,ami olcsóbb is. (Lehet havit is rendelni, nekem az volt,de az ára havonta kb.10E Ft folyadékkal együtt) Mikor először megláttak az ismerőseim nyilván meglepődtek, de a legtöbben "fancy"-nek tartották, de volt olyan ember is aki kifejezetten "gáznak" titulálta. Remélem érthetően le tudtam írni:D.
2020. júl. 8. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!