Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Másnak is nagyon megváltozott...

Másnak is nagyon megváltozott az arca, 18-ról az 24-re?

Figyelt kérdés

Meg sem ismerem magam, sminkkelnmég vállalható, de nagyon férfias lett az arcom. Lány vagyok, eddig se voltam szép, de most végképp. 20 évesen vettem észre, hogy konkrétan átalakul az arcom... Nem felnőttesedik, hanem átalakul és nagyon csúnya lettem.

Egyébként rendszerint 16-nak néznek az emberek, de én nagyon látom a különbséget.

Nem tudom, tapasztalt-e ilyet valaki, valószínűleg hormonok, vagy én nem tudom megmagyarázni.

2020. júl. 4. 07:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt nagyon nagy átalakulás, persze már látszik hogy 24 vagyok és nem 18. 21-22 évesen még kértek el személyit dohányboltba, mostmár nem.

De én szerencsére előnyömre változtam. Sosem voltam szépség, de most valamivel szebbnek látom magam mint régen.

2020. júl. 4. 08:19
 2/6 anonim válasza:
100%

Nehéz elképzelni amit leírtál. Ha nem titkos, akkor küldhetsz régebbi és friss fotót. (Bizalmasan kezelem)

Talán tudok segíteni.

2020. júl. 4. 12:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Pedig igaz, nem öregedés, meg ráncok. Hanem átalakult az arcom... Arra is gondoltam, hogy lehet hormonális
2020. júl. 4. 13:01
 4/6 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem 13-17 éves koromig volt ilyenem. Azelőtt sem volt az a tipikus szép gyerekarcom, de kiskamasz koromban nagyon éles, karakteres vonásaim lettek ami egy gyerekhez nagyon nem illett, bántottak is érte sokat. 18 után viszont valahogy "beérett" a fejem és egyáltalán nem néz ki rosszul. Még mindig nagyon karakteres és eléggé androgün a fejem, kb. a haj meg a smink dönt hogy fiú vagy lány arcom van-e de már határozottan nem ronda.
2020. júl. 4. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, tudok-e releváns válasszal szolgálni, de azt leírhatom, hogy most vagyok 22, és 16 éves koromhoz képest annyi változás történt, hogy fogytam, tehát vékonyabb az arcom, eltűnt a tokám, de a vonásaim nem rendeződtek át. Fogalmam sincs, mi lehet az oka, ha valakinél így alakul. Biztos, hogy nem egyedül te látod így?
2020. júl. 9. 00:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen pedig nincs. Az arccsontok már nem változnak, nem fejlődnek 20 évesen.

Ki van alakulva az orr, minden. Hízástól, fogyástól tűnhet másnak az arc.

2020. júl. 9. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!