TikTokon hogy van ennyi kiemelkedoen szep 18 ev alatti lany?
Par pelda.
Tudom, hogy rengetegen sminkelnek erosen, viszont a tobbseg “natural” videot is posztol es nem olyan nagy a kulonbseg. Emellett vekonyak, fizikai csoda szintu keskeny derekkal es oriasi mellekkel. Foleg svedeknel meg oroszoknal latok ilyeneket (de itthon is rengeteg ilyen lany van). En is ebbe a korosztalyba tartozom, ismerek sok szep lanyt, de mostanaban szinte online minden masodik elerhetetlenul jol nez ki.
10kg smink, filter, super pushup (zoknival), vékonyak mert fiatalok na bumm. Teszik a nagylányt de tinik még és fogalmatlanok. A sok kretén meg erre veri. Vak vezet világtalant. A tiktok-ot rég be kellett volna tiltani.
A külső bárkinek lehet 10/11 ha elég pénz és rásegítés van. Ellenben emberileg nullák, mert like-okban mérik magukat, nem normális értékekben. Szóval mennyire is szépek ezek? Annyira amennyire a sok hülyegyerek piedesztálra emeli őket.
Plusz a plasztika. Orr, szem, száj, cici, has, popsi. Arctöltések.
Meg a filterek.
Én személyesen is ismerek nem egy lányt, aki instán gyönyörű, de az életben fel sem ismered, akkora a különbség.
#2 vagyok:
az én munkám során szintén rengeteg insta bloggerrel találkoztam már. Élőben a legtöbbet szintén fel se ismerném, akkora különbség van a viselkedésben, a járásban, a tartásban. Egy-egy seggkitolós szelfitől meg még nem lesz se jó alakja, se jó feneke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!