Levágassam-e a fenékig érő hajamat?
Üdv! Nagyon hosszú hajam van, kb fenékig érő mint neki: [link]
És ilyen hajban gondolkodok: [link]
Nagyon hosszú tényleg a hajam, és nehéz mosni, sokat kell fésülni, és mindenhová beakad. És eközben látom a barátaimat hogy csak éppen hogy megfésülik, felveszik a kabátot és már mennek is, velem ellentétben, akinek 3x átkell fésülni, és a kabátba is mindig beleakad, meg szinte mindenbe, kilincsbe, cipzárba, mindenhova.
Főleg most nyáron, én konkrétan megfulladok. Befonni még nem tudom. 2 éve próbálom befonni magamnak a hajamat de sehogy sem akar sikerülni, pedig fonni tudok. Felkötve meg ugyanez. Se sapkát nem hordhatok, és így is beleakad mindenbe. De nagyon sok minden jó is köt a hajamhoz. Mindig megdicsérik, ami jól esik, meg fonogatják. Minden rövid hajú lány ilyenről "álmodik", és pont ezért necces a kérdés, hogy ha én levágatom akkor 1,Az emberek nem csak azért jöttek oda mert szép hosszú hajam van 2, Nem-e fogom vissza "sírni" a hosszú hajat.
Ha ti vágattatok a hajatokból (hosszannól) megbántátok?
Illetve rövid hajú lányok, nem olyan jó a hosszú haj, mint ahogy mutatjuk. Köszönöm előre is a segítséget!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!