Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol érdemes Dr. Martens...

Hol érdemes Dr. Martens bakancsot venni?

Figyelt kérdés
Ha tudtok, linket is küldhettek.Ha az oldallal kapcsolatban van tapasztalatotok, azt is megköszönném. Illetve ha Budapesten van shop, az is jöhet.
2020. jún. 26. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Londonpont, ami így kapásból beugrik, webhopja szerintem még van, és az egész áttekinthető is; maga a bolt mintha valahol az Astoria környékén lett volna. De a gyári honlapot/webshopot is ajnálom.
2020. jún. 26. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
*port, elnézést!
2020. jún. 26. 17:23
 3/6 Metionin ***** válasza:
100%
Én és több ismerősöm is a londonport nevű oldalról vette.
2020. jún. 26. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Látom 40-50 között mozognak a bakancsok újabban, sőt a régebbi modellek már retrónak számitanak a külföldi oldalon

Amikor nekem volt Dr Martensem akkor került 20.000 Ft-ba

Hát ez se most volt csak úgy repül az idő...

2020. jún. 26. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Én a legutóbbit Aboutyou webshopból vettem, 10 ezerrel olcsóbb volt mint a Londonportban lett volna. De van Martens adás-vétel csoport facebookon, ott gyakran árulnak zsír új bakikat mérethiba miatt.
2020. jún. 26. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Londonport.
2020. jún. 29. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!