Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Üdv! Webáruházban vásárolható...

Üdv! Webáruházban vásárolható zoknit keresek. Honnan rendelhető az alább felsorolt követelményeknek megfelelő áru?

Figyelt kérdés

Keresek olyan " öltönyzoknit " vékony zoknit magas pamuttartalommal, ami nem lyukad ki 4 felvétel után. Tudom, jPress. Ezen kívül más márka is érdekel, lehetőség szerint magyar gyártótól. Ami fontos, hogy valóban minőségi legyen, az ár kevésbé fontos. Az sem baj, ha színes, csíkos fajta is van belőle. Köszönöm a tippeket.

Bizonyos Dekás zokniaim vannak, amik jól bírják, ellenben néhány óra cipőviselés után büdösödik a lábam benne... Anyagösszetételre gyanakszom.

2020. jún. 25. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Keress bambuszzoknit, ha szagosodik a lábad, azok jók arra, meg egyébként is.

[link]

2020. jún. 25. 11:12
 2/6 A kérdező kommentje:
2 bambusz zoknit dobtam ki első használat után mert mindkettő kilyukadt.
2020. jún. 25. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Silányat vettél, nem a bambusz volt a hibás.
2020. jún. 25. 12:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Milyen az a dekás zokni?
2020. jún. 27. 18:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Dekás = Decathlon
2020. jún. 27. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Jah értem....így mar tudom, az tényleg büdös nekem is.

Nekem jpress van, meg c&a-s azokkal nincs bajom. C&abol nem tudom van-e online...

2020. jún. 27. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!