Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mellnövelés műtét nélkül?

Mellnövelés műtét nélkül?

Figyelt kérdés
Többféle krémet, masszást, váltott vizet, minden hülyeséget próbáltam, végül beadtam a derekam, kipróbáltam, hogy hízok. 160cm-hez 50 kg voltam, felszedtem 20(!) kicseszett kilót, ment hasra, csípőre, combra, csak mellre nem és undorítóan néztem ki, most már visszafogytam, a melleim kisebbek, mint valaha. Mit tegyek? Ne szeretnék műmellet, pénzem se lenne rá.

2020. jún. 25. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A sebészet az egyetlen módszer.
2020. jún. 25. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
2020. jún. 25. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Létezik saját zsírral történő mellnagyobbítás. Igaz távolról sem olyan a hatékonyság, mint a szilikonnál.
2020. jún. 25. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

a 3-as választ kiegészíteném azzal hogy az ára is közelít a szilikon mellhez és a saját zsírt ugyanúgy lefogyod, nem olyan hatékony

vagy összespórolsz mellműtétre vagy elfogadod, hogy ez van...

szerinted miért csináltat ennyi nő szilikon melleket? mert ez az egyetlen megoldás...

2020. jún. 25. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
27%
Egy pszichológus talán még helyre tud hozni.
2020. jún. 25. 18:20
 6/7 anonim válasza:
100%

Persze. A nők nagy többségének beválik. Igaz nem mindenkinél tartós:

Szülj :)

2020. jún. 28. 08:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Én hallottam valami olyat, hogy leveszik a hájat, és abból csinálnak ciciket; de egyébként valami krémet is hallottam, azt nem tudom, működik -e.
2020. jún. 29. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!