Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért jön le a gél lakk?

Miért jön le a gél lakk?

Figyelt kérdés
Minden körmömön megmarad, kivéve a hüvelykujjamon. A végén amikor fixálnám, a szín egy része lejön. Ez miért van?

2020. jún. 24. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Lehet rossz a lakk minősége vagy nem száradt még meg a lakk eléggé mert ott nagyobb a felület.
2020. jún. 24. 13:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Pedig crystal nails-es, nem hiszem hogy a minőség lenne a gond. Ha kétszer annyi időre tenném be lámpába akkor lehet megkötne?

Illetve azt kihagytam, hogy előkészítés volt, az nem hiszem hogy probléma lenne.

2020. jún. 24. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, akkor próbáld meg kétszer annyi időre tenni, ha így sem jó, akkkr sajnos nem tudom mi lehet a baj :((
2020. jún. 24. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Meg tartsd egyenesen az ujjadat, mert lehet megfolyik picit a festék és ott kevésbé köt meg. A hüvelykujjadnál ne az egész kezed tedd be, hanem csak azt az ujjat
2020. jún. 24. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:
A hüvelykujjakat mindig külön rakatom be a lámpába, egyenesen tartva. Előfordul, hogy valakinek nagyon befelè fordul az az ujja, így nem tud rendesen átkötni. Próbáld ki, hogy külön csak az azt ujjad rakod be, lehet nálad is ez a probléma.
2020. jún. 24. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem éri rendesen a fény.
2020. jún. 24. 18:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Pedig úgy csinálom, hogy csak azt az ujjam rakom be a lámpába.
2020. jún. 24. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!