Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak én érzem a mostani...

Csak én érzem a mostani divatot negativnak?

Figyelt kérdés

Ma az a divat, hogy minden fiatal fickó kokszol,tetováltat nagy méretű tetkókat

A nők meg szintén teljes karos tetoválással szaladgálnak szilikonmellekkel meg felinjekciózott szájjal

Nemtudom nekem az egész olyan visszatetsző ebben a generációban, olyan mintha egy rakás semmittevő bűnözőt és egy rakás prosit kellene követni mert most ez a kinézet a divat

2020. jún. 23. 20:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
8 én azért még Mádai Viviennek alávágnék :P Zimány Lindából viszont végképp kiábrándultam pedig régen ő volt az egyik kedvencem de ezzel az új felső ajakos szájfeltöltésével, borzalmasan néz ki
2020. jún. 24. 17:29
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

Én hasonlóan vélekedek a mostani divatról, mint luxusfeleség Noémi Molnár Niniről: “Vagy leszbikus litván cserediáknak öltözik, vagy szajhának.”

Mert ha jobban megnézzük, a jelenleg propagált női divatirányzatok ebben a két végletben nagyjából ki is merülnek. Elég megnézni egy női ruhaosztályt. Aki középen van, az máris “alter”.

Nem értem, miért hiszik egyesek szebbnek magukat ajakfeltöltéssel, - mert nagyon sok nő van, akinek nem is áll jól. Inkább hányingerkeltő és gusztustalan az a sok csomós tömőanyag a szájban.

2020. jún. 24. 19:00
 13/13 A kérdező kommentje:

Engem nem zavar ha egy nő feltölteti a száját amig belefér egy határba

De amikor már akkora a szája mint egy úszógumi az már röhejes meg visszataszító

Meg ez az új divat ami pár éve bejött, hogy a fiatal nők az egész egyik karjukat betetoválják válltól csuklóig körbe, hát ez gusztustalan

2020. jún. 24. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!