Fiúk titeket mennyire zavar ha a lánynak van egy kis hasa?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok az ilyen kérdés, de én most arra gondolok amikor elölről egyáltalán nem látszik, viszont ha mondjuk bikiniben van és oldalra fordul akkor szimplán nem teljesen lapos hanem a hasa alja picit kiugrik. Zavaró tud lenni, esetleg rontja az összhatást?2020. jún. 21. 22:49
1/10 anonim válasza:
Szóval úgy néz ki, mint egy átlagos has? Nem, nem zavar
4/10 anonim válasza:
Nekem is lett most rendesen pocakom, nyugi. Engem biztos nem zavarna, remélhetőleg ez fordítva is fennáll.
5/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna.
Sokkal inkább zavarna ha folyton az alakjával foglalkozna, méregetné a centiket,kilókat.
8/10 anonim válasza:
Nekem is lett egy ideje pedig pár éve még kockás hasam volt alapból és nagyon zavar, főleg ha még neki állok puffadni is mellé.
A párom nagyon szereti, mindig dícsérgeti hogy le ne menjen.
Hát nem tudom, furák ezek a férfiak.
De még mindig jobb mintha, pont ezért hagyna el.
10/10 anonim válasza:
Konkrétan ez a szexi. A deszka lapos has nem nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!