Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ha vissza...

Mit tegyek hogy ha vissza nézem a képeket ne érezzem magam gáznak?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nyáron harmadszorra megyek ugyanabba a táborba, és amikor hazaérek, eddig mindkét alkalommal megvoltam halva, hogy hogy lehet így kinézni, hogy húzhattam fel azt a ruhát, miért nem sminkeltem, miért nem xy... Tehát mit tudok tenni hogy idén ne bánjam meg már másnap a butaságom?

2020. jún. 19. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vigasztaljon az a tudat, hogy ... tinédzserként / fiatalként ez bizony megesik.

Én is ilyen voltam. De az összes ilyen “gáz” képemet elmentettem az utókornak, hogy később legyen min röhögni.

Ezen nem kell szégyenkezni, - inkább szórakoztató ez a tapasztalat.

Ahogy az ember keresi magát, egyre inkább megtalálja a saját ízlésének azon metszetét, ami jól is áll neki, egyre jobb és önazonosabb lesz az összkép.

15 évesen én is gáz ruhákat és színeket húztam. Fogalmam sem volt akkoriban, hogy mi áll jól, lemajmoltam egy csomó mindent, amit pár felnőttől láttam, de egyáltalán nem illett hozzám.

2020. jún. 19. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Idén jobban odafigyelsz.

De amúgy hozzátartoznak a fiatalkorhoz az ilyen ciki dolgok is, jó kis röhögnivaló lesz belőlük. Vagy mire szeretnél emlékezni idős korodban, arra, hogy csak úgy voltál, színtelen-szagtalan, mint a szén-dioxid?

2020. jún. 19. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézd vissza a képeket. :D
2020. jún. 19. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem túl kritikus vagy magaddal, ha már másnap gáznak és csúnyának látod az előző napi megjelenésed. gondolom önbizalomhisnyos vagy, azon kellene mindenféleképp dolgozni.

az oké, hogy a több évvel azelőtti magát furának látja az ember, mert folyamatosan változik az ízlésünk, de nálad nem erről van szó

2020. jún. 19. 14:56
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nekem ilyenkor az segít, ha nem nézegetem a képeket :D
2020. jún. 19. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Magadat jól érezni mész, nem? Jól érezted magad, amikor valami béna szettben, smink nélkül lefotóztak? Ha igen, akkor a többit engedd el, húsz-harminc év múlva ha valaki visszanézni ígyis úgyis röhögni fog rajtad, ahogy te méregeted szüleid fiatalkori fotóit.. Esetleg egyik nap csípjétek ki magatokat, fotózzatok, azt ki lehet rakni bárhova utána a többi nap meg ahogy sikerül :)
2020. jún. 19. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!