Szerintetek mi a "divat" a férfiaknál a huszonévesek korában? Szőrös hónalj, szőrös melkhas vagy inkább a borotvált, illetve a nemi szőrzetnél ? Várom a féfiak válaszát, illetve a nők véleményét. Kortársakét, idősebbekét!
Figyelt kérdés
A szavazásnál ne vegyétek figyelembe az arcszőrzetet!2020. jún. 18. 17:22
13/18 anonim válasza:
Mindenki ott szőrtelenítsen ahol akar, ahogy neki megfelel.
És soha nem néztem ki senkit azért mert mindenét borotválja, ahogy azért sem mert natúran hagyja.
Engem egyedül a hónajszőr undorít el, férfin-nőn egyaránt. De ez az én véleményem.
Én borotválom az arcom, hónaljam, intimrészt, és a hasam környékét ahol szőrösödik.
A korombeliek is nagyrészt borotválják a hónaljt, intim részt.
20F
14/18 anonim válasza:
Nekm az a mellkas tetszik, amelyik termeszetes. Ha szőrös, akkor legyen szőrös. Ha csupasz akkor az. A borotvált szúrós sörtéstbutalom!!! Hogy bujsz oda az arcoddal? Undorító.ha le van borotvalva teljesen a hónalj, akkor az sokszor budos lesz hamar 😪 ami kiabrandito, a kan szag... erdemes egy kis rovid szőrt ott hagyni. De formázni, mert a tul sok is undi szagú
15/18 anonim válasza:
Nalam csak 1 szabály van. Ne legyen hát szőr!
16/18 anonim válasza:
huszonévesként a fanszőrt rövidre trimmelem, a hónaljat borotválom.
Legtöbb huszonévesnél zuhanyzóban így látom.
Amúgy egy strandot ha megnézel nyáron nagyon elenyésző a szőrös hónalj aránya
17/18 anonim válasza:
Én a mellkasomat, hasamat, fenekemet, tarkómat szőrtelenítem. Hónaljon meghagyom, vagy ritkán rövidre vágom. Fanszőrzetemet ápoltra vágom. Lábamon meghagyom, karomon nagyon ritkán borotválom. Hátamon nem nő a szőr még. Arcomat borotválom minden nap.
18/18 NTBS válasza:
Ki miben hisz. Ez tényleg egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!