Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép az arcom?

Szerintetek szép az arcom?

Figyelt kérdés

Lány vagyok 16 éves

Néha nemtudom eldönteni hogy szép vagyok e vagy sem. Van hogy belenézek a tükörbe és "na, milyen jól nézek ki" néha viszont szörnyűnek látom magam és mindenki mást szebbnek.

Világos barna derékig érő hajam van és kicsi kerek kék szemeim (de az az unalmas szürkéskék) állam eléggé szögletes de nem széles az arcom. Szemöldököm vékonyabb egyenes és alacsony. Az orrom egyenes és hegyes de nem nagy. E leírás alapján mi a véleményetek?

2020. jún. 18. 14:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Ha pedig magaddal vagy elégedetlen, gondold át, min változtathatnál. Leginkább logikus a smink. Egy kis pirosító, szempillaspirál, ez picit sem sok. :) Ha tudsz sminkelni, akkor esetleg tusvonal. Ezeket azért írtam, mert vannak napok, amikor felkelek és én is csúnyának látom magam a tükörben, olyankor mindig kisminkelem magam. 😂 A másik, ha elmész kozmetikushoz és vele konzultálsz, szerintem a szemöldököd ívén lehetne változtatni, hogy karakteresebb legyen az arcod és a szemeidet jobban kiemelje! ☺️ De csúnya semmiképp nem vagy. ☺️
2020. jún. 18. 15:10
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem semmi baj nincs veled igazán szép lány vagy 👍
2020. jún. 18. 15:47
 13/20 anonim válasza:
70%
Nincs veled baj. Egesz szep vagy. Csak szerintem a szemoldok formadon valtoztass. Legyen egy gorbulete, es ne ilyen full egyenes legyen❤️ egy jo szemoldok sokat dob egy arcon
2020. jún. 18. 22:06
 14/20 anonim ***** válasza:
69%
A szemoldokodon valtoztass, egyebkent semmi baj nincs veled.
2020. jún. 19. 13:43
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
De széép! <3
2020. jún. 19. 18:49
 16/20 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem is szép az arcod, csak a szemöldököd miatt szomorúnak tűnik a tekinteted.
2020. jún. 20. 19:36
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Szemöldök+ pilla és waa
2020. júl. 2. 12:36
 18/20 anonim ***** válasza:
19%
A szemöldököd nagyon tré 😂 De amugy igen szép arcod van.
2020. júl. 13. 22:30
 19/20 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon, nagyon szep arcod van - a borod viszont jo lenne helyrehozni es mashogy csinalni a szemoldokod. Kicsit hasonlitunk is :D
2020. szept. 19. 23:19
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Minek emeled ki a kérdést ha már nem elérhető a kép amit linkeltél?
2023. ápr. 14. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!