Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol tudom megnèzni hogy...

Hol tudom megnèzni hogy eredeti-e a michael kors órám?

Figyelt kérdés
Van egy michael kors órám ami szerintem eredeti.Tud valaki egy linket adni ahol meg tudom nèzni a sorozatszámot?

2020. jún. 16. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
37%

:D

A MK is egy kínai fos. Nem hinném hogy van neki bármifêle egyedi azonosítója.

2020. jún. 16. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
A tok hátlapján nyilván van egy tipusszám. Azt beütve rákeresel, és összehasonlítod a találatot a tiéddel. Mondjuk, szerintem nem egy akkora márka, hogy hamisítsák.
2020. jún. 16. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
19%

Nekem van több is, értek hozza.

Ha a kezemben volna biztos meg mondanám, milyen a színe, arany?

Ha világosabb akkor eredeti, látni kene.

Van fotód?

2020. jún. 16. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
37%

2# nem egy akkora márka??!!

Micsoda?? Az Mk márka nagyon jó főleg külföldön, táska, ruhanemu, cipő...

Tele van a net Mk hamisított órákkal.

60-70 e forint azért elég sok egy valódi oraért.

Nekem egy Mk Smart Watch oram van, több is van ezért ritkán hordom mert sportos. Mutatós és a telefonhoz Bluetoothval alkalmazható. Jó ha 3 szor volt rajtam.

2020. jún. 17. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Mk gagyi divatmárka. Órás körökben lenézett dolog ilyen hulladékot hordani. Hiába adják 60-70 ezerért ami mellesleg óráknál filléres kategória. Ugyanazon a kínai gyártósoron legyártott márkajelzés nélküli órát 8-10 dollárért kapsz alin. Mk DW DK MVMT Diesel és társi pont emiatt igénytelen hulkadékok amit csak hasonló jelzővel illethető emberke hord.
2020. jún. 17. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!