Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Befessem még egyszer?

Befessem még egyszer?

Figyelt kérdés
Kb 1 év pihentetés után ismét elkezdtem variálni. 1,5 hónapja szivattam le ombrésra, majd gondolva egyet két hete úgy döntöttem sötétbarna leszek, ez az egészen sötét, így már egy kisebb vagyont hagytam a szalonban, most pár hajmosás után elkezdett a szivatott részen kivilágosodni és fakul, ezért most megint átmennénk rajta feketével. A hajam gyorsan zsírosodik nem szárította ki a festés.
2020. jún. 14. 23:55
 1/5 A kérdező kommentje:
Amikor elkezdem festetni a hajam, mindig elkezdek variálni és folyamatosan festeném hogy mindig friss legyen mint amikor kilépek a szalonból.
2020. jún. 14. 23:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már teljesen tönkrevágod a hajad a festéssel. És úgyis ki fog fakulni, tehát olyan tökéletes, amit szeretnél nem lesz, és csak csináltatod újra és újra. Próbáld meg mégegyszer feketével, aztán ha nem jó, akkor legalább ha egy kis időre is, de hagyd békén. Szerintem...
2020. jún. 15. 01:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha elkezdett kifakulni, akkor nem jól csinálta meg a fodrász. Ha igazán visszapigmentálta nem szabadna, hogy foltos legyen.
2020. jún. 15. 09:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Mesterfodrászhoz megyek mosz
2020. jún. 15. 16:28
 5/5 Sjsjyj ***** válasza:
Fesd be kékre😍
2020. júl. 7. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!