Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet még homokóra alakom?

Lehet még homokóra alakom?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, magas és vékony. 176 magas. Érzem magamban hogy elerhetem a homokóra alkatot eleve úgy érzem én olyan vagyok. De akárhányszor a tükörbe nézek nem azt látom. Görcsösen igyekszem olyan lenni, de nem megy. Úgy érzem talán évek múlva kibujik belőlem a homokóra alkat és a kepzeletem valóra válik amit amugyis gondolok magamról. Vagy nem? Lehet még homokóra alkazom?

2020. jún. 14. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem simán, nagyon sok gyakorlat van Youtube-on amik segítenek az alakod formálásában, van amelyik kifejezetten a homokóra alakot célozza meg. Én próbáltam és működnek, igaz kicsit lassú és nehéz folyamat, de látszik az eredménye, szerintem nem lehetetlen.
2020. jún. 14. 19:28
 2/4 anonim válasza:
Szerintem is lehet, de a kérdés, most hogy nézel ki. És abból idővel mit lehet kihozni, min kéne javítani, stb.
2020. jún. 14. 20:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom minek nevezzem magam. Van egy kicsi derekam, és van egy kicsi csipom. De én egyenesnek látom magam. Mellem nincs
2020. jún. 14. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Figyelj,ne csüggedj el, leírom a saját tapasztalataim mert én is hasonló cipőben jártam és remélem látni fogod vagy legalább is elolvasod :)

Én 17 éves vagyok most, eddig mindig ilyen kis pálcika alakom volt (ez alatt azt értem hogy semmi csípő, széles vállak) szóval ilyen fordított háromszög lehetettem.Ahogy egyre jött a tinikor láttam azt, hogy mindenki mennyire csinos,mennyire ad magára és mindenkinek milyen jó alakja van, én pedig csak zabáltam és elhíztam közben amitől még nagyobb vállaim lettek ugyanúgy nulla csípővel és vékony lábakkal szóval elég gagyin néztem ki:/

Azt mondtam itt elég, változtatni kell.(egyébként derék vonalam az nekem is volt mindig,de sosem tudtam ezt kihasználni és egy jobb alakot kiküzdeni magamnak)

Először fogyóztam, hogy a hátamról menjen le a felesleg mert borzasztó volt közben lábról és hasról is fogytam némileg bár ott nem igazán volt miből.

Egy ideig enyhén deszka voltam, mivel amúgy fenekem az volt,csak ugye a lábam fogyott le és a csípőm és ez rontotta az összképet amitől még jobban elkeseredtem de úgy voltam vele hogy nem adom fel semmiképp sem.

Amikor már úgy éreztem kellőképpen fogytam, elkezdtem 3x egy héten csak is!!!! lábra edzeni,nem hasra és nem felsőtestre(mivel ott igy is széles és erős vagyok/voltam) ezért elkezdtem az alsó részemre izmot építeni itthon, mivel kondiba bajos eljutnom.

Mindent össze szedtem amivel csak guggolni lehet és ami nehéz, lényeg a súlyokon van,hisz attól lesz izom ha a lábaid terhelést kapnak és szinte égnek tornázás közben.(+rendes kaja tehát fehérjék, esetleg protein shake vagy valami ilyesmi bár én ilyenekre nem hagyatkozom,na de lényeg hogy legyél kalória pluszban meg kalória deficitben is egyszerre,nekem bevált mert lapos és vékony maradt a hasam is de közben a lábam is izmosodott,, olvass ezek után alaposan.rengeteg infót találsz magyarul is angolul is)

Én másfél órát szoktam edzeni mindig,az egy órát kevésnek érzem és mindenképp 3x egy héten csináld(ha unatkozol lehet 4 is) különben nem ér semmit.

Ahonnan indultam:

Váll:104

Derék:67

Csípő:90

És ahol most tartok:

Váll:94

Derék:61

Csípő:95

Lám, mondhatni homokóra^^

Sok sikert <3

2020. júl. 5. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!