Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kinek a műkörömtanfolyamát...

Kinek a műkörömtanfolyamát ajánljátok?

Figyelt kérdés
A leghíresebbekről hallottam már (brillbird, crystalnails) meg 1-2 magán szakemberét, de kíváncsi vagyok ti kinél tanultatok és milyen volt az oktatás.
2020. jún. 14. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Az alap tanfolyamot tök mindegy hol végzed el. Én a Crystal Nails-nél csináltam, igaz 10+ éve. A brillbird-ről hallottam jókat.

Azt vedd számításba, hogy már csak idén lehet okj-s képzésen ezt tanulni pár hónap alatt. Utána már csak két éves esti képzés lesz szakképző centrumokban.

Ha megvan az okj, utána tudsz menni különböző technikai és díszítő tanfolyamokra.

2020. jún. 14. 18:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, igen tudom hogy már csak idén, a véletlen műve, hogy most szeretném csinálni és egyben az utolsó ,,könnyebb,, lehetőség is rá. A környezetemben a legtöbb körmös crystalt végzett.
2020. jún. 14. 19:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!