Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Biohair hajvago szalonban...

A Biohair hajvago szalonban szoktatok borravalot adni?

Figyelt kérdés

Kb. evente ketszer vagatom a hajam. Nem festem, igy a vagason kivul,nincs kulonosebb tennivalom.

Azert jarok a Bioba, mert itt van a sarkon, es viszonylag gyorsan sorrakerul az ember!

Nem nagyon szeretem, amikor ram akarjak sozni a bio termekeiket. Elhiszem, hogy jok, de na..kicsit nyomulosan probaljak ravenni az embert, hogy vasaroljon.

Mosas, vagas, szaritas..ez volt 5ezer ft.

Ugye fizeteskor a fodrasz aki velem dolgozik, szinten odajon a fizetos pulthoz es egeszen addig ott all, mig ki nem fizettem amit kell. Ilyenkor mindig kellemetlen, mert olyan erzesem van, mintha direkt azert allna ott, hogy lassa adok -e vagy sem...

Kp ritkan van nalam, kartyaval szoktam fizetni. 5 ezer ft-nal, pedig nincs mit felkerekiteni..

Szoval ilyenkor mindig kicsit kellemetlenul erzem magam, mintha en lennek a legnagyobb bunko...

Gondolkoztam,hogy jol van..par szaz ftot adok, de kerjem, hogy akkor 5 ezer helyett 5500-at usson be?

Bocsi az ekezethiany miatt..

A jovo heten ujra vagatni fogok, ezert irtam ki :)

2020. jún. 13. 23:43
 1/2 anonim válasza:
100%

Szia 😊

Biohair-ban dolgozom. Sok vendég nem hagy borravalót és szerintem nem bunkó parasztok, de azt tudnod kell, hogy azért ezen a bh-es fodrászok nem annyit keresnek, mint egy rendes szalonban. Ha nincs nálad kp, mondd meg a recepciósnak, hogy ha mondjuk 5000 Ft-ot szoktál fizetni egy hajvágásért, akkor 5200-at vagy 5500-at üssön fel. Azt a fodrász nap végén megkapja kp-ban. A recepciós dolga vezetni, hogy melyik fodrász mennyi borravalót kapott.

2020. jún. 16. 14:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Koszi a valaszt. Sajnos nem jott ossze...a pultnal dolgozo csaj rem ostoba volt...Eddig mindig kartyaval fizettem...es most amikor mondtam neki, hogy kerekitsunk fel par szaz ft-al,kozolte, hogy naluk csak kp-val lehet fizetni. De voltak mas problemak is (ez egy masik bio szalon volt).
2020. júl. 3. 22:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!